Az én Givim az első úton elrepedt az egyik tartópont mellett. Gondolom nem bírta az M6-on a 200+ sebességet. Raktam alá nagy alátétet, hogy nagyobb felületen tartson.
Úgy értem, lehet, hogy nagyon feszült a felrakás miatt. Aztán a rezgés meg a huzat kikezdte. Bár nálad kicsi az esélye, mert igen alapos vagy. Pl eriknek is elrepedezett a szélvédője a ráfúrt toldat körül. Pedig szakik tették fel! Nekem meg az önerősnek semmi baja.
No, de milyen feszkó? A lámpatartó konzol és a lámpa közé volt csavarozva, még gumit is vágtam közé. Beszéltem a motorosbolttal, megpróbálják kicseréltetni. Kb. 2500km-t futott. Ráadásul a csavar alatti gumiszilent is szét van repedezve, olyan mintha sokat lett volna napon, pedig nem. A menetszéltől meg csak nem reped meg.
nem válaszoltam. lehet, h megy kollégám bajára a hétvégén, akkor leküldöm vele a kitéhez, ha nem akkor megdumáljuk mi legyen. nálunk eláll a papucsod. ja, és az összeg jó volt.
A triviális dolgokat, mint az olaj, a fékbetétek, azt ismerősök között megoldjuk...Most hajtok szerelőt a 24 000-es szervízre, mert ott kéne cserélni a folyadékokat (hűtő, fék) a gyertyákat, meg valszeg kéne egy injektor beállítás is. Utóbbi házi és kisipari körülmények között lehetetlen, de emiatt nem túráznék fel a BigBanghez....
Nyusz, lehet én is mosolyogtam volna... persze aztán biztos gyorsan meg is bántam volna... Hasonló helyzetek elkerülésére én tartok bent pár alapvető ruhát.
Ma reggel pedig nagy égszakadás-földindulás volt itt a melóhelyen... na nem zivatar, hanem bedübörgött aparkolóba egy TL1000 teljes Yoshimurával... rég látott Gambesz barátunk jött ide valamiért, de még nem sikerült összefutnunk. Van egy "csöpp" finom hangja a gépezetnek.
És azon mit? Hacsaknem valami régi mechanikus vezérlésű.
Gyerünk, intézkedj, szekció-szaki
Viccen kívül: ha már elrepedt, ....szhatod. Valami feszkó volt benne felrakásilag sztem. Nekem nem volt ilyen gondom.
Motorom eredeti, műszaki vizsga ok.
Már csak a pénzügyörség és az ocsmányiroda van hátra.
Marcsi vette észre a hangját, mert feltünt neki hogy ez nem galamb, és nem veréb:-)
Én meg süket vagyok mint az ágyú:-))))
ALL!
Kérdés!
nincs valakinek elfekvőben egy kb 2nm csirkehálója?
Kb 1,5x1,5m-es darab kellene nekem de ízzzzzibe:)
Nyuszi!
Látod látod:)
Itt Adony cityben mi így tartjuk a papagájokat:-)
SZABADON:-)))))
Ez a kert végében lévő mandulafán van:-)
Jelzést vettem.
várom a contactot.
vétel vége
Zaklatni foglak telón délután, remélem nem gáz
gambesz pacija itt beindította a kocsik riasztóját....
egyébként meg:
Remélem nagy szívás nem lészen majd vele....
Nyusz, lehet én is mosolyogtam volna... persze aztán biztos gyorsan meg is bántam volna...
Ma reggel pedig nagy égszakadás-földindulás volt itt a melóhelyen... na nem zivatar, hanem bedübörgött aparkolóba egy TL1000 teljes Yoshimurával... rég látott Gambesz barátunk jött ide valamiért, de még nem sikerült összefutnunk. Van egy "csöpp" finom hangja a gépezetnek.