Pedig fontos a nadrág. Haver ment póló-rövidnadrág kombóban halas mellett 160-al (cbr 1000 rr) és kijöttek elé a cigók akik épp lopták a fát... jobb lábát eltörte amikor elkapta a ladát, bal lábát szilánkosra törte mikor belement az árokba motorral, és a lába az árokpart és a motor közé szorult 120-nál... Ez a kettő ugyanakkor történt.
Nekem spidi H2O Out motoros nadrágom van, és nagyon jó. Vízálló, van benne rendes térdprotektor, sípcsontvédő, meg van egy kevés merevítés a zsebek tájékán. 10000-ért találsz itt használtban.
Hali-hali!
Én rendben. Most sziesztáztam, mert még szabi van. Elég volt reggel "lukat" ásni, hogy holnap betömjem betonnal...
Tibkin odaát írt, hogy még nem 100-as, de enni már bír! Azt hiszem holnapra pihenem ki a múlt hetet!
Majd pénteken hívlak, mert van némi elszámolásunk, ami személyes! Medvegalmbposta, vagy postagalambmedve, vagy galambmedveposta... mindegy is, mind képzavar!
Van motoros kabatom, jo buko, kesztu, vesevedo. Majd egy nadrag kene, de eleg dragak. Varosba nem oltozok fel nagyon, ha hosszabb utram egyek akkor igen.
Olyan, mint a körömlakk! pfujj!