Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem.
Meg tudja nekem mondani valami "okos" ember, hogy miért jó az, hogy a GS500 az DOHC és nem SOHC? Nem látom az előnyeit, sőt inkább csak a hátrányát (nagyobb súly, több alkatrész, bonyolultabb hengerfej, drágább gyártás).
A kutyacsont cseréjétől nem lesz nagyobb távolság az ülés és a lábtartó között, az az egész mocit emeli meg lábtartóstól, ülésestől, ergo nem változik az üléspozíció
Kutyacsont cserével (rövidebb) magasabbra is kerülhet az ülés (és mégjobban dönthető)
Joel,vegyél nyugodtan,ezt nem fogod megbánni!Pont 182 vagyok!
Szerintem ezt nem kell ennyire túlagyalni,ráülsz és beleszeretsz!Ha nem,akkor nem!
Fel kell próbálni!
Annak idején a pöcsköszörüknél sem collstockal mentünk próbálni! (Simson is jó vót,amikor arra tellett!)
Ááááááá, fúlyok.... ilyen is ritkán van velem!
FÚJOK, pontosjével!
Szia!

esSO már válaszolt, de, hogy ne legyen ilyen gondod, pucold ki az oldaltámasz tövét, és kend meg. Amikor nekem is trutyis volt, megállt úgy egy centire a helyétől, most meg csak úgy felpattan! Anno próbáltam azt is, hogy amikor láncot fúlyok, kap egy picit, de az csak konzerválja a koszt ott. Petró vagy brigéciol, majd olaj. Ja, és ha már ott jársz, akkor látod is majd a kapcsolót, pucold le, mert ha meg az is beragad egyszer, akkor meg pont nem fogja leállítani a motort, amikor kéne!
Motorostalálkozó márkatársak találkozója, ilyesmi.

Esetleg v.milyen motorkiállítás, tudtommal szokott lenni ősszel. ( Csak mikor?) Sok jó gép, hostess csajok
Igen, van. Ez a funkciója, hogy kihajtott sztenderrel ne tudj elindulni.
Halihó.

Egy gyors kérdés. Gs-nél van az oldaltámasznál megszakító kapcsoló?
Azért kérdem mert ha le van támasztva akkor be tudom indítani, de ha beteszem egyesbe vagy kettesbe akkor leáll...többször jártam így aztán gondolkodtam, nézegettem, és láttam hogy nem telejsen hajtottam fel az oldaltámaszt, és miután felhajtottam rendesen akkor nem csinálta...
Az már megvolt! Csak ott leállítottam egy kicsit a motort azért...
Holnap küldöm az olajcserés linket!
Miért? ezt nem így kell? Huppsz!
Joel!
187 cm vagyok és nincs semmi gond.
OKsi.....addigra beér tutira.
Reggel még megy a dokihoz a papirjáért.

és köszike:-)))))
Ja őt asszem ismerem nála vizsgáztam. Már a veresi oktatót.
Egy javaslat - keress a környéken olyan motoros oktatót, aki ilyen mocival oktat, és menj el egy gyakorlóórára hozzá (Veresegyházon van pl egy ilyen oktató). Általában nem zárkóznak el, Te pedig ki tudod próbálni a mocit (én is ezt csináltam, nekem bejött a dolog).
Tudom, hogy korán van, de fél 5 még korábban.
Főni,
szánom bánom, ma elmegyek érte, holnap ebédidőben asszonykádnak átadom
Mountex év végi leárazás

Sátor, hálózsák, miegymás... akit esetleg érdekel
Köszönöm
Drága JJ!

Isten éltessen sokáig!

Gutten Morgen!...mondták a partizánok.
Jóóó reggelt!
Ügyes voltam, a reggeli teendőkkel kész is vagyok már Csak félig alszom, korán volt 5 óra...