Lehet én vagyok túl nyugis, de szerintem működik, így is élvezem a nyeregben töltött idő minden percét. Bár reggel, picit fázok mostanában már
... Na hosszúra nyúltam, de kikívánkozott.
Fejvesztés terhe mellett hívhat engem bárki hasonló mondatokkal: "Szia, jól vagyok, nincs baj... csak/de/és"
Figyu, ha már úgyis annyira ráérsz kölcsönadom Titut, ő úgyis olyan megnyugtató, ahogy fülsüketítően dorombol, meg bújik.
Itt úgyis hanyagolás van...
Aki megérti a dudálást az úgyis megérti, aki nem, azzal meg úgyse lehet mit kezdeni... 2 pofon még nem oldott meg semmit...Szerintem... Ezt a témát meg már le lehetne zárni, mert úgyse lehet itt megváltani a világot... Így a fórum fog 2 pártra szakadni...
Lenti írásom főleg a sok városi vezetésen alapul, ahol nem is annyira a sebesség számít, hanem a kis méret, a dinamizmus és a vezetési technika. Ezért is halad jól Hápi és még sok ezer robogós is, van olyan helyzet, amit én sem vállalok be a GS-sel.
Ha kikeveredem országútra egyedül, hajlamos vagyok én is gyorsabban menni, mint szeretnék, ezért szoktam keresni egy olyan autóst, aki olyan stílusban vezet, ami tetszik (10-20 percen belül lehet találni), és beállok mögé, természetesen megfelelő követési távval, és fedezékként használva, de úgy, hogy a szemből jövők is jól lássanak. Autópályán ugyanez érvényes, persze ott inkább ne jöjjenek szembe...
Ami pedig a leglazább mindig: Nanoval 110-120 az autópályán. Fiatalabbak kedvéért: 900-as Hornet, 100+ LE, de a gazdiban tengernyi nyugalom. Mottó: "Inkább 1 órával lassabban, de 50 évvel tovább !"
Na tényleg szundi