gondoltam valami ilyesmire de utána nem sikerült megin megcsinálni, és pont azért gondoltam mert csak helyzetjelző volt
Elöször is a váltó normális az ha csattanik? elöször azt hittem a lánc az de aztán rájöttem hogy nem hanem akkor csattan a váltó mikor válrok és már húzom rá a gázt, az elöbb pl eltünt az összes sebességem se fel se le nem men, aztán húztam egy gázfröccsöt és úgy tudtam leváltani mitől lehet ez? jah és a legviccesebb leraktam a motort ráraktam a kormányzárat és a világítás fent maradt?!ez hogy lehet?! valaki írjon rá valamit PLÍÍÍÍÍZ
Érdekes a barátnöm ezer éves AGV-n a plexit megkapartam az anyagában szinezett és nem csak ilyen humbug ratyi rétegben.Szabályosan szines a forgács rajt.
Email-ezek a kereskedönek,hogy mi a helyzet,de kérik vissza megvizsgálásra.Viszem vissza a szerelömnek aki rendelte és bambán bámul rám.Látták többen a kopás nyomait,ezért visszaküldte a plexit!3-4 hét levelezgetés után elveszik a plexim,mert nem találták eddig meg.
Na meglett valahol és állitják,hogy a fent emlitett feljövö réteget lemosták,mert kosz volt és nincs vele az égadta világon semmi gond!
Ma küldték vissza,a póstát természetesen nekem kell állnom kb.1620.-!