Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy 10 perce elvitték a motoromat a vásárlók úgyhogy most átmenetileg felfüggesztve a téma.

Köszönök minden segítséget a csapatnak, még ha személyesen nem is találkoztunk
Aztán remélem belátható időn belül folytatom a dolgot, bár lehet akkor már nem gs 500-assal, viszont azért még járok erre ha nem zavarok.
Köszi, ezeket már hívogatom.
Nem akarsz a főnököm lenni?
itt van pár tessék, esetleg tudtam segíteni http://www.hengerfej.com/mbont...
igyál egy birs üditőt
Nem bírom ezt a pörgést....
Sziasztok!
Pénteken eldőlt a motorom és eltört a fékkart a kormányhoz rögzítő darab. Először azt hittem, h a fékkar és azt veszek bármelyik boltban, de jobban megnézve-szétszedve a fékkarnak semmi baja, hanem a fékkar és a kormány közti darab tört el, amit gondolom Suzukiéknál lehet rendelni sok pénzért + 1-2 hét. Nem tud vki bontót, esetleg vkinek elfekvőben?
Egy az egybe a kapaszkodó helyére megy.

Csak a tartóvas ami a motoron van, nekem megvolt pluszban vasalva belülről, és átmenő csavarral volt rögzítve a doboztartó. Ha van egy kis affinitás hozzá egy délelött megvan, csak anyag kell hozzá, na meg le kell szedni az ülésidomot, hogy hozzá lehessen férni.
NAbaxameg,végre feltettem a kipufogó hangot a videók közé,mert még mindig eladó vagy csere is jöhet!
Mit takar az erősítés?
42 literes dobozom van, ha ez érdekes lehet!
Az ár ok!
Szia

Csináltam annak idején a GS-hez tartót. 4000.-ért oda adom, annyiba került az anyag meg a színterezés. De viszont meg kell hozzá erősíteni a kapaszkodó alatti vasat.
hát passz, nekem az elöző mocimon inkább endurosan ültem azon nem volt ilyen probléma pedig az is rezgett megy egyhengeres 250-es volt, ezen már sportosabb az ülés pozíció és érzi is a csuklóm és a tenyerem, kb 80km megtétele után nagyob elvolt zsibbadva a kezem meg is voltam lepődve. .... lehet tényleg csak máshogy kéne fogni a kormányt nem tudom, nem mentem még sokat mondjuk a mocival lehet majd kialakul
Ötletem nincs DE JELEN VAN
hali sztem te ŐT keresed, http://www.kepesmotor.hu/motor... gs-re is csinál már beszéltem vele csak még kell rá pénz
hali az én szerelőm német országból hozza a gumikat 80-90%-osak a bolti ár kb feléért ha érdekel adok számot
Nem értem a problémát.. Vezettem már GS 500-ast, nem is egyszer.. és az sokkal finomabb/rezgésmentesebb járású, mint a 450-es elődje. Nekem még egyszer nem volt olyan, hogy elzsibbadjon a kezem motorozás közben.

Szerintem nagyon görcsösen fogod a kormányt, az lehet a gond. Laza kézzel, enyhén hajlított könyökkel kell vezetni. (a kormány eleve nem azért van, hogy legyen mibe kapaszkodni )
Szerintem engedd el a kormányt.
Vicc nélkül.Néha elengeded fogást váltasz mozgatod stb.Nem kell nagyon szorítani sem.
Vagy kő venni egy hondát.CB500-600-at.
ŐŐŐŐ,nekem nincs ilyen!Tedd üresbe és kapcsold ki a motort is,ha igy is rezeg,akkor gumigond lehet.Ha nem akkor benned van a hiba!Nekem meg a bal lábam huzza a görcs.
Hali. Tudnátok abban segíteni, hogyan lehet kiküszöbölni GS500-asnak az apró de folyamatos kormányrezgését. Vettem már rá szivacsmarkolatot is, de kb. 50 km után elkezd a jobb kezem, mutató és középső ujjam is zsibbadni, ami marhára nem kényelmes. Korábban hallottam, hogy van a gs-nek egy állandó rezgése de másnál is ennyire jelen van? Ötleteket várok, köszöntem.
Fogalmam sincs. Tényleg kinek spórolunk a gumin?
Éppen spórolunk a Zolival!De kinek is?
Szerintem nem érdemes garasoskodni a gumin, elég olcsón lehet venni, ha észnél van az ember és sokat is bírnak...
Az is van nekik!De a hirek szerint közel 5000km bir ki!
Van valam supermotyo gumi nekik.Az se?