Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó fej...jó kopasz... ...fene tudja, hogy megválna-e a géptől?....azért leskelődik másfelé is.....
Őt személyesen sajnos nem ismerem, de a RedMaryt és a fiát igen.. egyszer már össze kéne futnom velük.. főleg a motor miatt

Annak a motornak a valós piaci árát megbecsülni.. nem akarok nagyon mellélőni.. de 700-800 biztos van..ha nem több

Remélem ha véletlen eladná, állok majd úgy hogy megvegyem
Hát én régi nehéz vasak sosem mozgattak.
Ha Desi meggondolja magát akkor az övét érdemes...valós 50000 alatti km és elég jó állapot 83'-as létére...második tulaj, de az első tulajjal kollégák voltak németországban, ott vették újonnan...
Egy új 600-as árában szerintem bármikor találni fogok a következő 10-15 évben. Mihelyst nem fog számítani pár százas, kajtatni fogok utána.

Az ominózus német példány amit mutattam kb 700-ból lett volna itthon, a nevemen.. na most annyit nem tudtam volna összekaparni.

Vagy megvárom míg Desiderus leteszi a lantot
Egyre kisebb az esélyed rá.
Mondjuk én még mindig nagyon vágyok egy patika 1100EF-re
Nekem a kezelhetőség,a teljesítmény és a kinézet.Ehh.....................de felszínes vagyok.
A dobozszett és az ülés adta el a motort 60 százalékban.. 40 pedig hogy teljesen ismert az előélete. Ha valamelyik is hiányzott volna.. hát, biztos nem döntöm el 6 nap alatt a kérdést.
Na ilyenkor tudok röhögcsélni.
Igaz nincs ilyen faca dobozszettem.
Gratula a vashoz.
Szerintem a patakmedret ez nem bíírgya !
bocs de ezt nem hagyhattam ki !
Köszi az infót! Majd nyomatok ki 1 tankot karbi tisztító adalékkal. Amúgy ezen kívül még 1 szer csinálta tavaly márciusban amikor sokat állt úgy mint most. Persze ilyenkor nem liter szám folyatja a benzint, csak csöpögött... Annak lehet hozzá köze, hogy sokat állt a motor?
Lányom M800-án volt IRC gumi...azon jó volt, könnyen melegedett és nem csúszkált pedig elég gyorsan közlekedtünk...
Volt valakinek szerencseje IRC ROAD WINNER 130\70r17-es gumihoz.
Akinek van valami tapasztalata azt szivesen meghalgatnam.
Elore is koszonom.
gratula a géphez
Egy dolgot sajnálok csak. Ez a batár igazi birkózógép lesz a szerpentineken, verítékezve és lihegve majd még visszafogom sírni a GS-t egynéhány szakaszon úgy érzem.

No mind1. Ez az év ezzel lesz legyűrve, ha nagyon nem jön be, elcserélem egy TRX-re. Bár én ha veszek valamit azzal évekre tervezek
Nagyon jó kis gépezet a Diversion, igazi hamisíthatatlan túragép, sok siker kívánok hozzá
Csinos darab.Gratula hozzá!
Hanyes.
Direkt lenn hagytam a pincében...................mer már álmomban is a blokkot szedtem szét képekben.
Addig kiolvasom háromszor a service manuált..

Igazából teljesen mind1. Az volt a lényeg, hogy én vegyem meg a gépet, ne más. Túl sokat ugyse tudnék vele menni, mert most nincs olyan idő.. meg szabadidővel is hadilábon állok.
Az még két hónap.
Nem. Március végig kell elhoznom. Remélem addig eljön Pestről a srác a GS-ért, és be tudom tolni akkor a Yamahát a garázsba.
Csak nem megvan az új harcos?
Akkor gratula és sok boldog kilóméterzabálást kívánok!
El is hoztad?
Motorvásárlás 2.0.. ennyi