Ha Desi meggondolja magát akkor az övét érdemes...valós 50000 alatti km és elég jó állapot 83'-as létére...második tulaj, de az első tulajjal kollégák voltak németországban, ott vették újonnan...
A dobozszett és az ülés adta el a motort 60 százalékban.. 40 pedig hogy teljesen ismert az előélete. Ha valamelyik is hiányzott volna.. hát, biztos nem döntöm el 6 nap alatt a kérdést.
Köszi az infót! Majd nyomatok ki 1 tankot karbi tisztító adalékkal. Amúgy ezen kívül még 1 szer csinálta tavaly márciusban amikor sokat állt úgy mint most. Persze ilyenkor nem liter szám folyatja a benzint, csak csöpögött... Annak lehet hozzá köze, hogy sokat állt a motor?
Egy dolgot sajnálok csak. Ez a batár igazi birkózógép lesz a szerpentineken, verítékezve és lihegve majd még visszafogom sírni a GS-t egynéhány szakaszon úgy érzem.
No mind1. Ez az év ezzel lesz legyűrve, ha nagyon nem jön be, elcserélem egy TRX-re. Bár én ha veszek valamit azzal évekre tervezek
Igazából teljesen mind1. Az volt a lényeg, hogy én vegyem meg a gépet, ne más. Túl sokat ugyse tudnék vele menni, mert most nincs olyan idő.. meg szabadidővel is hadilábon állok.
Annak a motornak a valós piaci árát megbecsülni.. nem akarok nagyon mellélőni.. de 700-800 biztos van..ha nem több
Remélem ha véletlen eladná, állok majd úgy hogy megvegyem
Az ominózus német példány amit mutattam kb 700-ból lett volna itthon, a nevemen.. na most annyit nem tudtam volna összekaparni.
Vagy megvárom míg Desiderus leteszi a lantot
Igaz nincs ilyen faca dobozszettem.
Szerintem a patakmedret ez nem bíírgya !
bocs de ezt nem hagyhattam ki !
Akinek van valami tapasztalata azt szivesen meghalgatnam.
Elore is koszonom.
No mind1. Ez az év ezzel lesz legyűrve, ha nagyon nem jön be, elcserélem egy TRX-re. Bár én ha veszek valamit azzal évekre tervezek
Direkt lenn hagytam a pincében...................mer már álmomban is a blokkot szedtem szét képekben.
Igazából teljesen mind1. Az volt a lényeg, hogy én vegyem meg a gépet, ne más. Túl sokat ugyse tudnék vele menni, mert most nincs olyan idő.. meg szabadidővel is hadilábon állok.
Akkor gratula és sok boldog kilóméterzabálást kívánok!