ez nem sufnituning módszeres probléma!
A port letörölni láncot sprayzni
Már bocs de hirdetésekben is hülyén hangzik ez a folyamatos...
Lehet hogy itt van a kutya elásva. Sportdob meg jobb benzin kellene. Egyébbként egyetértek veled, 150 -nél már nem érzem biztonságosnak a kis GS -t, nem szívesen kanyarognék ezzel a sebeséggel. De hát nem is erre való!
A mocim már szerelőnél van. Még nem írtam, hogy nekem teljesen friss még a nagymotorozás, most ülök először nagymotoron. Nem sok mindent tudok a motorokról, de igyekszek. Azért is vettem GS 500-at, mert mindenki azt írta és nagyon jó tanulómotor.Ezt én is kezdem érezni így 700km után. Nagyon tetszik, és nagyon élvezem!!!
Nos. A szerelő pasi aztat mondta, hogy a gyertyákat látva kevés üzemanyagot ad a karbi, tehát megnézte a tankot, nem e rosdás, (mint ahogy Te mondtad), de hál istennek nincs ilyen problémám. Aztat mondta, hogy kell egy karbitisztítás, egy gyertyacsere(mivel télen nem volt ledugózva valszínű a kipufi s a durrogást követően megpattanhatott a gyertya porcelánja). Azt kicserélte az olajat, meg a szűrit, s mondta, nagyon szutyi olaj volt benne.
Megnézte a légszürit, az eredmény:megfelelő.
Azt közben beszélgettünk,s kérdeztem töle a váltásos problémámat.
Válaszként azt mondta, hogy ő 30 éve motorozik, s nem használ kuplungot 2 utáni váltásnál se le se fel. Ezt Te is így csinálod?
Egyébként Ő is mondta, hogy az alapjárat ennál a motornál 1000 körül normális.
Kétnap múlva kész a mocim, s akkor újra gurulhatunk.
Szóval Én is lemennék 20-án Kaposujlakra, nem is vagyok tőle messze kb 50km!
Találkozunk?
Tom