)pedig csak 1 cm a majrécsík!Csak a bal lábamon a csizma az is csak az én balfaszságom miatt!
Ráállítottam a hátsó futóműre egy klikket,így utcán kicsit keményebb,de a Mecsekbe(Komló-Pécs között) sikerült meglepetést okozni a CBR-s haveromnak(929RR) igaz Ő két személyel volt!Pályán teljesen másként viselkedik,szinte már nincs majrécsík a gumin
Egy versenyző haverom jött mögöttem és meg is jegyezte,hogy elég jól döntögetem az utcai gumikkal!Tegnap óta tudok 10 cm-s jégen motorozni
Kalocsai gyorsulásról haza felé beleszaladtunk,egyik faluba ekkora jég eső volt mielőtt oda értünk.
meg Kaposvárt.
Itt vagyok pesten és majd csak pénteken megy Pécsre. Mostanában nincs túl jó idő a motorozáshoz és sajna az én szadabidőm is nagyon kevés. Amúgy orfűre mindig lelátogatok, bár ez a rendőri ellenőrzés... Tényleg mitt tudsz róla???
Szólok nektek ha még nem tudnátok, szombaton ingyenes pályamotorozás a ringen, meg lesz még sok minden, itt bővebben
Mi megyünk, én tavaly is voltam a ringen, nagyooooon jóóó, meg 28-án sucsamoto is lesz, szal csupa jó programok.... Gyertek minnél többen, mi megyünk, de akár együtt is gurulhatunk