Afffene... ez el lett baltázva vala. Mindenféle vezeklésre hajlandó vagyok két hét múlva... (remélem nem akartok betonozni mostanában...
).
(merthogy elég gááááz) Remegve vártam, hogy mikor hallom már azt az ismerős berregést, és látom a két megfáradt motorost megállni a ház előtt... Erre kiderül, hogy a Medve nincs is itt! És én még aggódtam az álmaiért!
Naaaa, ilyen sem lesz többet.....
Ebben viszont a Repsol teccik: 1500 Ft/l és ásványi, a Valvo meg félszinti. Természetesen 3 liter, mert a csere szűrővel 2,9 l. Lehet, h 4 kellene?
Szóval, így esett a történet... és még vagy két apró részlet van hozzá, amit nem írok most fel a fórumra.
Mert ők szívesen lejöttek volna (bár nem tom, nélküled mé nem?)!
Egyetlen dolog szól csak melletted: én nem vok olyan szép, mint nyuszi.(bár ki tudja, ízlések és pofonok
)
nem tudom akarom-e bolygatni az olaj dolgot.... most nemrég voltam 1000-es szervizen, akkor cserélték, gondolom a gyárilag előírt 10w40-re, bár fingom nincs igazából....de enni azt nem eszi, most 3100 km van benne, de mm-re ugyanannyi olaj van benne, mint mikor kihoztam 1000-es szervizről....
magam meg amugy se akarom az olajat cserélgetni, mert garis a motor, és elvileg nem szabad hozzányulna, bevinni meg nem akarom mert az 20 kemény ropogos......
de azért köszi......