Hát biza az volt, csak kár hogy ritkán juthatunk el egy ilyenre!
Sebaj, már közben készül a csomagtartóm, a doboz már megvan!
tanktáska+2bukós doboz= több cucc = hosszabb túra !
Kocsinál se nagy cucc.. 1-2 ezer euróból (magadnak szerelve kevesebből) simán balos lesz egy középkategóriás kocsi is. Így simán megérheti onnan venni valamit nagyon olcsón
Könyörgöm, egy motornál mit kell bu..skodni hogy átpakolják a cuccokat a másik oldalra? Mert koscinál megértem.
Elsőféket és a kuplungot nem cserélik meg? Meg is érdemelnék ha kuplungal vészfékeznének.
No ezt a haverom kint vette, gondolta majd felújítja. Este mentek érte, aztán gyorsan meg is szabadult tőle:) https://lh5.googleusercontent....
Pedig nem lett volna ez rossz felújítva, csakhát az a sok rozsda ugye.
nem csak az hogy lelakják, hanem az előbb említett időjárás: csodák nincsenek, a fém megadja magát a párának,sónak idővel.
és ott a másik probléma is, hogy mindegyik motor jobbkormányos
Az én Divim is londoni.. Nincs úgy lelakva mint ahogy általában beállítják az angol motorokat. Mondjuk volt garázsa kint is..
Hiába volt kint kb 60% az ára a hazai társaihoz képest, mire hazaért már olyan sok nem maradt az árelőnyből. Mondjuk az is valami, hogy lábon hozták haza, és így egy 2500 kilométeres kirándulás is belefért az árba.
Igaz, tegnap jött haza haverom angoliából és mondta ő is, hogy drágábbak a kis motorok. Barátnőjének néztek 125-öset, de sokkal drágább. És az is igaz, hogy lelakottabbak. Csomagtartóban hazahozta a DRZ-t, nehogymá 3 hétig ne motorozzon:) Összemértük erőinket 450DRZ szuoermotyó aprókavics kipuffantóval, tuning jövőhéttel vs CB400. Nyertem. Nem kicsit:) Végre volt kivel kerülni 1-2 kört a faluban. Jajj de lassan lesz meg az az A. Faxomat!
Hogy hány százalékkal olcsóbb a motor Angliában arra így nincs mérték. De azt tudom, hogy ki tudsz fogni 50% olcsóbban is motort. Viszont általában az öregebb gépek, (10évnél idősebbek) azok olcsóbbak mint otthon, de az új gépek drágábbak!
A 125 Hondák majd 1milliók egy-két évesen, otthon 4-500k ft. És a teljesen új motorok is drágábbak. Nem tudom mitől. Általában a használt gépek leharcoltabbak mint otthon. Külsőre belsőre is. Garázs kevés embernek van, többnyire az utcán éjszakáznak. Eső nagyon sokat esik, és a pára is erősen só tartalmú. Tisztogatás, mosogatás nem jellemző, gondolom motorikus karbantartás sem. Kb. egy havi pénzből új motort tudnak venni, nem foglalkoznak a régi dolgaik megóvásával.
Pl. Amióta kinn vagyok 12pár hangfalam van. Mission-tól a Warfalade, Technics-ig.. stb. 4db erősítőm Sherwood, Harman\kardon stb. LCD tv-m van, pedig azért sem fizettem... :) Lényeg a lényeg, nem képvisel értéket! Megveszik az újat, és a régit kiteszik. Vigye aki akarja.
Sajnos így vannak az autókkal ,és a motorokkal is. Ezért sem szívesen vesznek angol járműveket. Persze ki lehet itt is fogni, de azért Londontól északabbra kell utazni. Ahol egy garázs nem számít luxusnak, és másabb az emberek mentalitása. Csak utána bennem van, ha egyszer elutaztam, megvettem egy jól karbantartott vigyázott motort, és nekem nincs garázsom időm annyi, akkor nálam is csak leamortizálódik... Viszont kezdek megörülni motor nélkül teljesen. Tavaly októberbe volt az utolsó gurulásom. Pedig most is szépen felhőtlenül süt a nap. Ja és szerintem ez a 20fok napsütés a legeslegjobb motorozni. :)
Mondjuk a robogó is megy, csak mindig előjön valami nyűgje. Most épp az, hogy a karbi és a blokk közötti szívócsonk eléggé ementáli, falsol rendesen.
Ha hidegen van alapjárat, akkor bemelegedve ordít; ha viszont üzemmelegen van alapjárat, akkor hidegen leáll. Amire kitalálták, azt tudja, megy 50-et, fogyaszt vagy 2,5-et, szóval teszi a dolgát.
Szívesen olvasnék kicsit bővebben róla élménybeszámolót!
Sebaj, már közben készül a csomagtartóm, a doboz már megvan!
tanktáska+2bukós doboz= több cucc = hosszabb túra !
Kocsin meg kell fényszórót cserélni is..
Elsőféket és a kuplungot nem cserélik meg? Meg is érdemelnék ha kuplungal vészfékeznének.
https://lh5.googleusercontent....
Pedig nem lett volna ez rossz felújítva, csakhát az a sok rozsda ugye.
és ott a másik probléma is, hogy mindegyik motor jobbkormányos
Hiába volt kint kb 60% az ára a hazai társaihoz képest, mire hazaért már olyan sok nem maradt az árelőnyből. Mondjuk az is valami, hogy lábon hozták haza, és így egy 2500 kilométeres kirándulás is belefért az árba.
A 125 Hondák majd 1milliók egy-két évesen, otthon 4-500k ft. És a teljesen új motorok is drágábbak. Nem tudom mitől. Általában a használt gépek leharcoltabbak mint otthon. Külsőre belsőre is. Garázs kevés embernek van, többnyire az utcán éjszakáznak. Eső nagyon sokat esik, és a pára is erősen só tartalmú. Tisztogatás, mosogatás nem jellemző, gondolom motorikus karbantartás sem. Kb. egy havi pénzből új motort tudnak venni, nem foglalkoznak a régi dolgaik megóvásával.
Pl. Amióta kinn vagyok 12pár hangfalam van. Mission-tól a Warfalade, Technics-ig.. stb. 4db erősítőm Sherwood, Harman\kardon stb. LCD tv-m van, pedig azért sem fizettem... :) Lényeg a lényeg, nem képvisel értéket! Megveszik az újat, és a régit kiteszik. Vigye aki akarja.
Sajnos így vannak az autókkal ,és a motorokkal is. Ezért sem szívesen vesznek angol járműveket. Persze ki lehet itt is fogni, de azért Londontól északabbra kell utazni. Ahol egy garázs nem számít luxusnak, és másabb az emberek mentalitása. Csak utána bennem van, ha egyszer elutaztam, megvettem egy jól karbantartott vigyázott motort, és nekem nincs garázsom időm annyi, akkor nálam is csak leamortizálódik... Viszont kezdek megörülni motor nélkül teljesen. Tavaly októberbe volt az utolsó gurulásom. Pedig most is szépen felhőtlenül süt a nap. Ja és szerintem ez a 20fok napsütés a legeslegjobb motorozni. :)
Ha hidegen van alapjárat, akkor bemelegedve ordít; ha viszont üzemmelegen van alapjárat, akkor hidegen leáll. Amire kitalálták, azt tudja, megy 50-et, fogyaszt vagy 2,5-et, szóval teszi a dolgát.