Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hehe! Ne aggódj amilyen könnyen felfújhatod,olyan könnyedén is engedheted le
Ebben mindíg az lenne a parám hogy kettővel többet pumpálva kiugranak a szemeim a plexitől hogy rakom vissza őket?
Me levenni nehéz lenne még összegabalyodnának a látóidegnél fogva levétel közben.
Este hazaérve te lennél a szomszédok kedvence.
na ezzel suttyomban nem tudnék kiállni a garázsból :)
tetszik az oldalán a km óra, a színe is megy a motorhoz.......
Az biztos, hogy sokat számít az idom, 180-nál nem nagyon kell mocorogni a gépen, a vitorla effektus azonnal érződik.
Én vasárnap dzseki alá kaptam egy olyan darázscsípést, hogy még tegnap is vakartam. 10 cm átmérőjű piros folt volt a mellkasomon.
Szerintem a maszkomba mászott be és onnan tovább...

Ja és a V2-es hangjához egy kis ízelítő:
jujuj
Hát az enyém sajna nem sokat csal, 180 a vége, Ataa F-ese többet tud, sokat számít az idom!
Viszont az álladra vigyázz, meg nyáron a darazsakra, bár én zártban is beszerzek néha, igaz srácok?
a Tied sem V2-es ha jól tudom
tom láttam már ezt a videót,csak akkor még nem volt meg a jogsid.Szép hangja van:) Na de majd kiderül,hogy a dob gyártók mit tudnak összehozni:) Ninja gépének a hangja is jó,mondjuk az már lehet egy picit vad hangzás nekem,majd kiderül
az enyém ilyen :
Az öblös vékettőnek van a legfasznövelőbb hangja a sorhárom után.
Azért ez nem semmi hang egy 400astól sztem http://youtu.be/0kpHJdigK3Q
Én egy szóval se mondtam hogy nincs jó gépem,sőőőőőőőőőőt imádom ,csak a hondáknak szebb hangjuk van,mert azok nem v2-esek!
Hidd el hogy neked is nagyon jó géped van.
Biztos h nagyon jó géped van,de én mondjuk csak a hangját irigylem a pici hondáknak
Nyugodjál meg poénkodtam. Rajtam meg ne lepődjél, a km-órám meg nem hiszem h többet csalna mint a tied, de majd egyszer
Ha minden jól m1,akkor kb 2 hét és jön a kis "gyöngyszem" http://www.youtube.com/watch?v...
Rajtad lassan meg sem lepődöm...
A bukóhoz meg gratula, addig jó, amíg nem esel... mondjuk a bukónak az egyik lényeges momentuma lenne a védelem is, ezt a tied láthatólag nem 100%-ban teljesíti
Gondolom az Airsoft puska csak poén volt, különben már RTL tényekben lennél.
A km órád valsz csal, de majd megnézzük egyszer
Szintén Carbon, hihetetlen könnyű

Uvex RS750 Carbon
... és senki nem szólt még vissza nekik, hogy "Nem adunk, vegyetek magatoknak"?
Gödöllőre le is vinném ingyé...

Írj rá egy árat ide: lovi81 kukac frímél pont hu
Ezek szerint marad az Sv teló ninja?