Ebben mindíg az lenne a parám hogy kettővel többet pumpálva kiugranak a szemeim a plexitől hogy rakom vissza őket?
Me levenni nehéz lenne még összegabalyodnának a látóidegnél fogva levétel közben.
Én vasárnap dzseki alá kaptam egy olyan darázscsípést, hogy még tegnap is vakartam. 10 cm átmérőjű piros folt volt a mellkasomon.
Szerintem a maszkomba mászott be és onnan tovább...
Hát az enyém sajna nem sokat csal, 180 a vége, Ataa F-ese többet tud, sokat számít az idom!
Viszont az álladra vigyázz, meg nyáron a darazsakra, bár én zártban is beszerzek néha, igaz srácok?
tom láttam már ezt a videót,csak akkor még nem volt meg a jogsid.Szép hangja van:) Na de majd kiderül,hogy a dob gyártók mit tudnak összehozni:) Ninja gépének a hangja is jó,mondjuk az már lehet egy picit vad hangzás nekem,majd kiderül
Rajtad lassan meg sem lepődöm...
A bukóhoz meg gratula, addig jó, amíg nem esel... mondjuk a bukónak az egyik lényeges momentuma lenne a védelem is, ezt a tied láthatólag nem 100%-ban teljesíti
Gondolom az Airsoft puska csak poén volt, különben már RTL tényekben lennél.
A km órád valsz csal, de majd megnézzük egyszer
Me levenni nehéz lenne még összegabalyodnának a látóidegnél fogva levétel közben.
Szerintem a maszkomba mászott be és onnan tovább...
Ja és a V2-es hangjához egy kis ízelítő:
jujuj
Viszont az álladra vigyázz, meg nyáron a darazsakra, bár én zártban is beszerzek néha, igaz srácok?
http://youtu.be/-mrFa0aHkAw
A bukóhoz meg gratula, addig jó, amíg nem esel... mondjuk a bukónak az egyik lényeges momentuma lenne a védelem is, ezt a tied láthatólag nem 100%-ban teljesíti
Gondolom az Airsoft puska csak poén volt, különben már RTL tényekben lennél.
A km órád valsz csal, de majd megnézzük egyszer
Uvex RS750 Carbon
Írj rá egy árat ide: lovi81 kukac frímél pont hu