Hát tipusfórumba elég nehéz eladni................mivel mindnek aki itt fórumozik már van megfelelő motorja.
Második ugyanilyet meg nemigen vesznek mégegyet.
Karbi pucolás és a szívó csonk talp tömítésének az ellenőrzése...de előtte tekerd ki a gyertyát és nézd meg milyen színben pompázik...
De az sem baj ha a szelepeket is ellenőrzöd....aztán már csak egy szimpla szinkron..
Na jó...előbb tekerj gyertyát....aztán jöhet a következő kérdés
Segítség kéne. Adott egy 2004-es Gs500 F paripa. Eddig szépen indul szivatóval. Két napja viszont csak szivató nélkül, teljes gázzal hajlandó beinulni. Fél percnyi gázfröccsös játszadozás után, ha ráhúzom a szivatót, akkor már jár szépen.
Hétfőn meghajtottam óra szerint 140-150, de csak rövid ideig. Másnap jelentkezett a probléma elsőként, ma reggel meg folytatta. Nem gondolom, hogy emiatt, de hátha.
Van valakinek valami ötlete, hogy merre induljak ?
Ezekért a gumikért nagyon csúnya ejnye-bejnye! Tudom, hogy eladó, majd a következő tulaj vesz rá normálisat, ha akar, de gyanítom, hogy ezekkel te is közlekedtél...
...sőt a kis barátnőnek eszébe ne jusson mögém csüccsenni...utálom az utast....Vegyen magának saját motort....egye fene még bütykölöm is neki...aztán meg őt bütykölöm
Angliában élek nem fogom tudni,(akarni sem) a Möllert venni. Itt a B&Q -ba van igen jó minőségű krova készlet. Valamivel drágábban, de 45fonttól vannak készletek. Garanciával. Mondjuk nincs benne ennyire sok dolog.
Tényleg!
Jól jöhet ha teszem azt elereszt az üzemanyagcső bilincse menet közben, és akkor nem kell a tanktáskát telepakolni mindenféle szerszámokkal...
Nyugodtan vedd meg a Möllert, amit Krissal belinkelt nemrég. Teljesen ugyan ez a készlet és 10 rugó. Engem ott a helyszínen lebeszélt a csávó róla, és pár ezerért egy kidolgozottabb készletet hozott elő a sufniból, mondván az Lengyel és strapabíróbb. Lehet megmalmoztak, de ránézésre masszívabbnak tűnt tényleg, és csak 2 ezerrel volt drágább.
Második ugyanilyet meg nemigen vesznek mégegyet.
De az sem baj ha a szelepeket is ellenőrzöd....aztán már csak egy szimpla szinkron..
Na jó...előbb tekerj gyertyát....aztán jöhet a következő kérdés
Segítség kéne. Adott egy 2004-es Gs500 F paripa. Eddig szépen indul szivatóval. Két napja viszont csak szivató nélkül, teljes gázzal hajlandó beinulni. Fél percnyi gázfröccsös játszadozás után, ha ráhúzom a szivatót, akkor már jár szépen.
Hétfőn meghajtottam óra szerint 140-150, de csak rövid ideig. Másnap jelentkezett a probléma elsőként, ma reggel meg folytatta. Nem gondolom, hogy emiatt, de hátha.
Van valakinek valami ötlete, hogy merre induljak ?
szerszámkészlet max.: kis aranyos
(Nadette is Miskolci)
Mit veszel?
..azaz..ööööö Miskolc...inkább ne legyél a csajom
Szóval ki jön Louisba?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_e-6157502
Jól jöhet ha teszem azt elereszt az üzemanyagcső bilincse menet közben, és akkor nem kell a tanktáskát telepakolni mindenféle szerszámokkal...