Teljesen ugyan ez van nekem is, csak fekete dobozban. Ezzel már bármit megcsinálsz a mocidon.
Ha nincs nyomatékkulcsod, akkor gyertyákat, olajdekni csavarokat, olajleeresztőt...meg a többi rázós csavart csak érzéssel.
Ilyet akartam én is venni amikor kb hónapja ott voltam Bécsbe. Kár hogy nem vettem meg, most már szívom a fogam miatta.
A nagy szettre gondolok persze.
Kíváncsi vagyok hogy milyen.
Írtátok,hogy az sv teló beszerelése után pár centivel emelkedik a motor hátsó része.
Na most azt nem tudom hogy a hátsó utas kényelme mennyire fog ezzel "elveszni" hisz az ülés amúgy is kicsit lefelé dől,ami fékezéskor vagy kis úthibánál lehetővé teszi,hogy a kis barátnénk állandóan előrecsússzon.
Ha még emeltek rajta 2-3 centit,azon az ülésen tuti biztos hogy ülni nem lehet majd(hátul).
Bauhaus két osztályán is van.
Van a sima rozsdamentes olcsóért nem túl sokféle változatban.
És van a hajós részlegen saválló kivitelben jellenzően csinosabb inbuszos lencsefejűben.
De a motoroknált használt másmilyen cromosabb anyagból van.
Ha nincs nyomatékkulcsod, akkor gyertyákat, olajdekni csavarokat, olajleeresztőt...meg a többi rázós csavart csak érzéssel.
A nagy szettre gondolok persze.
Kíváncsi vagyok hogy milyen.
Ja meg egy ilyet mert halál aranyos http://www.louis.de/_30d66b8d3...
Ez természetes.
De utána belátják hogy komplett gsxr-el jobban járnának.
Itt van kép is..............
Na most azt nem tudom hogy a hátsó utas kényelme mennyire fog ezzel "elveszni" hisz az ülés amúgy is kicsit lefelé dől,ami fékezéskor vagy kis úthibánál lehetővé teszi,hogy a kis barátnénk állandóan előrecsússzon.
Ha még emeltek rajta 2-3 centit,azon az ülésen tuti biztos hogy ülni nem lehet majd(hátul).
Na csak lökd az infót!
Aki megcsinálta,vagy csak most kezd neki,lőhetne fel képeket is.
Thx for the advices!
Simán adnak csak vigyél mintát.
Vagy kereskedés.
Az ára már nem is igazán érdekel, mert rohadtul idegesít, hogy akárhogy elületkezelem házilag, előbb-utóbb ujra rozsdál...
Kivágom a francba és teszek be egy másikat, csak a "Melyik a legjobb?" a kérdés, és főleg, hogy "Hol kapni?"
Van a sima rozsdamentes olcsóért nem túl sokféle változatban.
És van a hajós részlegen saválló kivitelben jellenzően csinosabb inbuszos lencsefejűben.
De a motoroknált használt másmilyen cromosabb anyagból van.