Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt virít neked egy japó szar!

szívem csöcske
Ok, nekem tényleg mindegy melyik lenne! Ha úgy van Pesten alszom úgy is kell oda mennem
Többi márka Idei Tesztnapjairól tud valaki valamit?
Jaja, vasárnap.
Ja neeem, én csak a tesztnap miatt mondtam. Voltam már, ill. dolgoztam ott, nem nagy szám.

Annó a Szolnok-Szentes-Szeged-Baja-Tiszakécske-Szolnok karikát toltuk haverral. Soltvadkert környékén elég jó kis kanyargós mellékutak vannak, azt szerettük, Szeged-Baja meg max.speed tesztre jó
nekem mindegyik jó, vasárnap lenne?
Nem a táv a probléma, hanem a sík egyenes utak. Itt is direkt úgy raktam össze, hogy lefelé is legyen jó kanyargós. Hazafelé már nem akarom bevinni a jónépet mindenféle mellékutakra, addigra már remélhetőleg mindenki kellemesen fáradt lesz.
Nyugi, megyünk még idén oda, nem maradsz le semmiről!
Ha ataaa javaslatával éltek, akkor Zamárdit érintve még jófajta (Zimek) pálinkára is szert tehettek
Bajai körre meg fujjogtál!

Ez sem sokkal rövidebb ám...
Mond meg neki hogy vasárnap meg ministrálsz a templomban és abból nem tágítasz!
Szombatot mondtam neki oszt uff.
Mindenképp. Magyarhertelend felé is jó az út, múltkor arra mentünk.
Jó volna ha Pontshow is ráérne, és akkor nem tévednénk el ott a pécsi kesze-kusza kanyargósokon, mert most elkezdtem nézni Street Viewerrel, de már káprázik a szemem.

Zoli, neked megint pakolni kell menned? Próbáld megoldani valahogy, oszt karc!
ha javasolhatom, Orfűnél [E] kerüljétek meg a Pécsi tavat, igen szép...
a Mecseki útvonal áthalad a szülőfalumon :)
Mecsek............Kinyírom uncsitesót és szabad vagyok.
Mondom, nem feltétlenül ragaszkodom se a megtartásához, se az eladásához. Ha van jó ajánlat, elgondolkodom, de többnyire ilyen nincs, úgyhogy most már muszáj lesz venni bele egy aksit, és előtolni a ponyva alól...
No, Fz6-os haver már hívogat hogy hova megyünk vasárnap.
Összeállítottam egy útvonalat, ami még Foregonnak is jó lehet.
Mecsek
Itt legalább tuti jók az utak. Fehérvárnál (B pont) lehetne a találka a több helyről érkezőknek (meg a szétválási pont is hazafelé).
Ha korán indulunk, akkor baszódhatunk még többet a Mecsekben, de ez alapból egy kényelmesen teljesíthető táv mindenkinek.

A másik ötletem ez lenne: Mátra
Bár itt még beszámolók szerint elég szanaszéjjel vannak az utak, meg Foregonnak is 600 felett lenne a táv Győrből, ezért én inkább az első felé hajlok.
Nem mindenki mániás................
Ahogy érzed, bár szerintem többet ér mint amennyiért el tudnád adni.
Nem adom el, de adott esetben nem is ragaszkodom hozzá végletekig. Meg idén valahogy fejben nincs meg annyira a motorozhatnék (nekiláttunk gyűjteni erre-arra, egész szépen halad is), még elő se vettem, így meg nem tudom, tartogassam-e jövő tavaszig a garázsban, hátha közben-addig megjön a kedv is... tehát: passz
Miért adod el?
Ja, és nem 550 az ára
Hát akkor az enyém kiesik
Se nem 2004-es, 56k van benne, apróságokat költeni is kéne rá (ja, és titingel), ráadásul még fehér is. Sérülésekről nem tudok, ez-az mondjuk akad rajta.
most is nagyon szép