Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd felhívom. Ismerem a srácot, rendeltem már tőle ezt azt.
Köszi. Tegnap voltam nálunk gumiztatni. Azt mondták nyár közepe-vége. Addig nem érnek rá. Náluk a gumi az első.
Csörögj Rájuk, normálisak...
Ezzel azért vitatkoznék, h a legjobb a gixer utcai sportgép, de te szerelemes vagy belé, úgyhogy legyen.
Email, de inkább telefon.
Köszi! Árakat nem tudsz?
Akkor Gixer.
820mm az RR és széles az ülés, kényelmetlen is, nem kicsit.
Budakalász, Suzuki szervíz

Katt ide!
Sziasztok! Meg tudnátok mondani hogy mennyi a reális ára egy karburátor szinkronnak meg egy szelepállításnak GS500-on? Ha tudtok mondhatnátok pár szervízt főleg Budapest északi részén ahol ezt érdemes megcsináltatni. Előre is Köszi!
bazzz, mond meg XJ-nek hogy lesz újrafényezés, csak nem GS-t, hanem Gixert.
Úgy tudom az összes (legtöbb) sportgépnek 81 cm az ülésmagassága. Persze ha ráülsz akkor süllyed valamennyit. Valószínűleg keményre volt állítva a hátulja, az F4 meg puhább ezért jobban összeül. Sörözzél intenzíven és az RR is jó lesz.
A felkiáltójel 4-es akart lenni (K4), csak rettentő gyors vagyok, és a nagy K után nem volt ideje visszaemelkedni a SHIFT-nek.
Holnap még megbeszéljük!
Kicsit kurva magas... valami elbaszottul nagy, lábujjhegyem is alig ér le, 85 talán az ülésmagasság, vagy valami ilyesmi ... a megnézett példányról meg szóban, jó sztori sör mellett :D
190 asszem, nem nehéz, még könnyebbnek is tűnt, beépített kormányteló, puha ülés, meg is lepett... de az a szörnyű csúnya csőr, meg ráadásul még sárga is...hát bazeg, mint egy kurva nagy sárga rigó és ha elé állsz, csak bámul rád, legutóbb ennyire csúnyának a Bocit láttam Persze Ganja azt mondta szép :)
Azért annyiért alkuval már sokkal jobb K!-eseket lehet kapni!
Persze ha RB-től van akkor kisebb a rizikófaktor. (ami egy sportgépnél alapból nagy)
Ja-ja, én sem!

A végén még Krissalból "Gixxeres állat" lesz!
Nem csak, inkább mert "mindenki barátja, senki barátja", és a negatív embereket sem igazán kedvelem
A CBR 600RR miért lett kilőve? Azt mondják az is viszonylag jó közutakra.
Persze a GSXR-ek egyértelműen a legjobb utcai sportgépek. Én 2006-tól felfelé nézem őket, de van egy két 2004-es (pl. narancs-fekete ) ami gondolkodtatóba ejt.
Hány kiló a K2-es? Kicsit robosztusnak tűnnek a régebbi gixerek.
Én aztán végképp nem köpnélek le!
Az 1250 miatt vagy morci?
Jóllakatod a Troll-t?
Szétzokogtam magam utána a dumátokon, rég röhögtem ekkorákat... mint az évszázados cimbik
Ronda szegény, más színű a orra, mint a segge, meg olyan kis lehasználtnak tűnik, de viszont minden lényegi alkatrész patent, az összes tárcsa, pöcc, gyönyörű hang. Nem olcsó egyébként, de rá lehet ülni és menni...
viszont utána felültem egy F4I-re és hát az sokkal komolyabb cucc azért.