Jó, lehet alálőttem, legyen fél óra, de ha nincs semmi gebasz, akkor kb. 2 csavar féknyereg le stift ki, dugattyú, nyereg stb. féktisztítóval áttöröl, még a rezgéscsillapítót is át lehet törölni, (de azért nem kell lehomokfúvózni Ganja
), komprival kifúj, dugattyú visszatol, fékbetét be, stift vissza, nyereg vissza. Szóljatok ha vmit kihagytam. Persze lehet vele szöszölni qrva sokat is, és van mikor én is elmaszatolok dolgokkal 4x-5x annyi időt, mint normál esetben érdemelne, de azért szerintem fél óra alatt bőven ki lehet cserélni a betétet és nem tákolva. Emlékeim szerint én pl. nem szedtem le a hátsó kereket a hátsó fékbetét cserénél...
a gs-t nem ismerem nekem annyi hogy kitekerek egy csavart felhajtom a munkahengert és ki tudom húzni a nyeregből, aztán stift kihúz (nem csavaros) betéteket kidobni aztán egy cipőfűző vagy hasonló zsinórral dugattyú megtakarít visszanyom be az új betét stift a helyére, egy kis vazelin a gumi részekhez majd bedug lehajt csavar beteker
ha nem is 15 perc de 20 alatt megvan ha minden oda van készítve, és nem esek keresztül a kutyán 3x mert mindig a láb alatt van
persze ebben nincs fékfolyadék csere meg nézelődés, zacsi vakargatás stb, egy olyan mintha útközben kellene cserélni mert lezabáltattam a hegyen..........
de amúgy egy órát tényleg el lehet tökölni egy ilyen művelettel