Hihi ugyan nem ide tartozik, de sosem felejtem el, mikor "94-ben vettük a Kadettot, 5 éves, 1,7 D Sedan, csodaszép volt, Opel Maxabo, apa elkezdett alkudni, a kereskedő mondta, hogy meg kell kérdeznie a főnökét, igenám, de apa elött kérdezte, és a főnök sietett nem hagyta végigmondani, csak rávágta, hogy az uccsó ára X Ft, ami kevesebb volt, mint amit apa ajálgatott Így lett szép fehér nyiugati autónk
Sziasztok!
Én is ÁRÚLÓ lettem!
Ma megkaptam a hitelet a Merkantiltól,és szombaton elhozom Sv650s mocimat!
A gs-t beszámolták 70 pénzembe került a csere a részlet ugyanannyi lesz mint a Gs-re volt,csak kezdődik elölről a futamidő.
Az SV 2004 évjárat 2005. 06. forgalombahelyezés.
szia
nem,ugyértettem hogy a finster bodis stb között.
a gyáritol joooval brutálisabb
bogláron a full gasnal is megdicsérték
egyszer odajött egy faszi és megkérdezte tölem hogy ez 1.3-as?
felrakásnál le kell vágni a gyárit és "fél slip-on"megoldással fell kell csavarozni.
DE árában a szervizben felrakják. TELJESSEN mérethű!
a kipuhoz adnak egy összekötöt és ezzel vissza lehet raknia gyárit.
DE NEM fogod
nyáron volt olyan akcio boglárom, hogy a kipuhoz jár (járt?) egy teljesitmény mérés is .
Hali!
Mármint a gyári és a Bódis dob hangja között? Ha egy kicsit hangosabb és karakteresebb, az nekem már jó . Nem akarom én, hogy ordítson .
Egyébként úgy teszik föl, hogy levágják a gyárit, fölraknak egy összekötőt és kész? Gyárit meg vissza lehet tenni később?
Üdv nekem az van, én csak ezt ajánlom.
Miért? e-legal -igy nek kell parázni a cekáktol.
van hozzá hangtompito "furuja" amit kivehetsz(én Csak igy járok )
igy vittem müszakira is és teljessen rendbe volt.
üdv.
Kinek van Bódis dobja GS 500-on?
Mociccah beleszerelmesedett a márkába és jó volna hallani egy felvételt róla. A youtube-on körülnéztem és egy etlen triovál Yoshimura kivételével az összes nagyon vacakul szólt...
De jöhet hang Finsterről és minden egyéb másról is! .mp3, vagy vidi...
Köszönöm.
Én is ÁRÚLÓ
Ma megkaptam a hitelet a Merkantiltól,és szombaton elhozom Sv650s mocimat!
A gs-t beszámolták 70 pénzembe került a csere a részlet ugyanannyi lesz mint a Gs-re volt,csak kezdődik elölről a futamidő.
Az SV 2004 évjárat 2005. 06. forgalombahelyezés.
jocakát mindenkinek..
nem,ugyértettem hogy a finster bodis stb között.
a gyáritol joooval brutálisabb
bogláron a full gasnal is megdicsérték
egyszer odajött egy faszi és megkérdezte tölem hogy ez 1.3-as?
felrakásnál le kell vágni a gyárit és "fél slip-on"megoldással fell kell csavarozni.
DE árában a szervizben felrakják. TELJESSEN mérethű!
a kipuhoz adnak egy összekötöt és ezzel vissza lehet raknia gyárit.
DE NEM fogod
nyáron volt olyan akcio boglárom, hogy a kipuhoz jár (járt?) egy teljesitmény mérés is .
Mármint a gyári és a Bódis dob hangja között? Ha egy kicsit hangosabb és karakteresebb, az nekem már jó
Egyébként úgy teszik föl, hogy levágják a gyárit, fölraknak egy összekötőt és kész? Gyárit meg vissza lehet tenni később?
Miért? e-legal -igy nek kell parázni a cekáktol.
van hozzá hangtompito "furuja" amit kivehetsz(én Csak igy járok
igy vittem müszakira is és teljessen rendbe volt.
üdv.
Kinek van Bódis dobja GS 500-on?
Mociccah beleszerelmesedett a márkába és jó volna hallani egy felvételt róla. A youtube-on körülnéztem és egy etlen triovál Yoshimura kivételével az összes nagyon vacakul szólt...
De jöhet hang Finsterről és minden egyéb másról is! .mp3, vagy vidi...