ja. tök igaz. mire összegyüjtögetem soxor értelmét veszti amit akartam.. vagy már nicns is, szal.. vennék rucit én is részletre is vagy bármi. ha rajta is van egy tizes a ruhán pl.. kit érdekel.. 100ezret mire összeszedek addig emelkednek az árak annyit ugyis. meg ha pl kell venni fékbetétet, és nicns lóvém? akkor egy hétig míg lesz, mehetek egyi kfék nélkül? ha meg lehetne kártyázni pl akkor sima ügy lenne.
No kérlej....ez nálam a SEMMIÉRT 7990-4500=3490ft haszon.....
Ami nem kár, az még nem haszon! Nem vagyok egy közgáz szaki, de sztem az károd lett volna, ha 7990-é veszed. De az nem haszon, ha 4500ért vetted.Mivel azt a 3490et nem adtad ki, vagyis nem kaptad vissza, ezért nem haszon!
Sziasztók.
Esetleg megmérné nekem valaki a hátsó gumi felületét.
HEIDENAU Márkára lennék kiváncsi, Keresztbe tapadási zónára lennék kiváncsi.
Össze hasonlitás a Bridgestone-al.
Igen - ez egész addig müködik amig OLCSÓ boltba vagyunk.....
De nem kell messzire menni.
Ma megjött a kis RC kopter.......4500ft-ért vettem
Ugyan ezt egy másik bolt 7990-ért árulja.
A csókát meg is kérdeztem hogy mi ez? mire simán közölte hogy Ő árulja és tőle veszik....
És ez nem egyedi!
A kollegám a nagybani vásárol egy boltnak...... tőle is tudom hogy milyen haszonnal dolgoznak a vidéki boltok.....
ÉS? Ez nem jelent semmit, hiszen a nagybani kereskedőnek is rajta van ám a haszna!
A Bankok valami 7%-ot szednek le........de a kereskedő legalább 20%al dolgozik......
Szóval ebből azt akarom kihozni, hogy lehet hogy bukna 7%-ot, de ez simán bejönne azon, hogy egy nap nem 20.000ft-ot árult hanem mondjuk 200.000-at..........hiszen mint írom azért kártyával az ember sokkal szabadabb, és nem kell szórakoznia gyüjtögetéssel.
Én legalábbis ilyen kapitalista hívő vagyok. esSOnak is ezt irtam.
Jelenleg van 30 ropi a túrára.....még kell egy 50-70......
Igen ám, de mi van ha beütt valami?
szóval Én vásárlásnál HK párti vagyok....hiszen olyan ütemben fizetem vissza amilyenbe akarom.....
PL ezért jó az akciós cuccoknál.....
mikor van akció?hónap végén.....mikor nincs pénzed? hónap végén....
Vagyis simán megveheted a cuccot és fizunál visszateszed a pénzt
A szó elszál....
Ez így igaz. De mit akarsz leíeratni? Mindenre van nyomtatvány aminek neve is van: adásvételi, számla, bevételi bizonylat, foglaló, előleg stb
Ehhez annyit, hogy a bankok a kártya-terminál használatáért levesznek a vásárlás értékéből x %-ot. (kb 5%) Kérdésem annyi, hogy ha megemelik emiatt a téged érdeklő termék árát ezzel az x %-kal, akkor te hol veszed meg majd a cuccot? Ott ahol olcsóbb, de nem tudsz kártyával fizetni, vagy ahol drágább, de le tudják húzni a bankkártyádról a zsét.
esSO: ne gondold, hogy mindenki olvassa az email-jeit, és hogy nem siklik el egy-egy érdeklődés felett. (kollégám venni AKART gst a Hollósnál, és pont lesz@rták a fejét, egyáltalán nem foglalkoztak vele. Ő ment az asztalt verni, hogy ő motort akar VENNI) Szerintem igaza van Blue-nak abban, h sokkal hatékonyabb, ha rájuk csörögsz és nyaggatod őket. Szerintem valamilyen szinten TE vagy kiszolgáltatva azzal, hogy motort akarsz venni és be akarod számíttatni a géped. Nekik sokkal egyszerűbb szóban foglalkozni az üggyel, mint írásban. A másik, amit javalonék, hogy ha esetleg szóban megbeszélsz valamit egy üzletkötővel, akkor mindenképpen kérd meg, h ezt írásban is rögzítse és küldje el a mailcímedre, nehogy aztán meglepetés érjen.
Legyen nálad mindig egy jelképes összeg (mondjuk egy százas )És akkor nem lehet gond!
Ha meg nagyobb összegért akarsz vásárolni, akkor jobb is ha átgondolod mégegyszer míg hazamész pénzért
Ez tudom hogy öreg hiba - de sajnos az hogy van valakinek egy website-ja még nem jelenti hogy foglalkozik e vele.
A legutolsó eset pl a lányom lovastábora........minden szép, jó - azt kiderült hogy semmi gond, mert már 8 évestől lehet menni (a weben 10 volt meghatározva)....csak még nem frissitették az oldalt (1,5 éve)
Szóval levelekre ne várj. Idehaza még nincsenek átálva arra a bótosok, hogy ONLINE legyen naprakész minden......
De ugye nem is várhatod el addig, amig pl nem tudsz egy HOLLÓSnál kártyávl fizetni
Én ezt szajkózom 5 éve.
Az embereknek odaadják már brahira a hitelkártyát. Simán eltudnál menni venni bukót, ruhát....stb pl mikor akciós, és vagy visszateszed fizunál a pénzt, vagy 1-2-3-4 hónap alatt......
DE! nem tudsz mit csinálni, mert nem fgadják ela kártyát!
Adonyban pl 1db boltban lehet csak vásárolni kártyával......ÉS EZ VÁROS?
Mikor elmentünk Piranba, ott ugye vásárolgattam.....még a legutolsó kis kerámiaboltba is lehett kártyával fizetni!
Vazze! Ugye, mindenki magából indul ki! Tehát én ezért feltételezem, hogy válaszolnak, akár azt is, ha nem. Szerintem ez alap. Ha meg nekik nem, akkor nyasgem!
kereskedőkkel ne emailez, hanem
1., telefon
2., személyesen
Én is maileztem már jópár kereskedővel ebből eddig a Hollós reagált csak pár napon belül.....ez se azonal! A többitől még annyi se jött, hogy k@pd be vazzzze....
Amugy becserélésnél tényleg ne ragadj le 1-nél, hisz lehet, hogy Ő specc pont szarul számítja be......
Hehehe! Tibi csak a saját tapasztalatát tudja elmondani, és az nem biztos, hogy egy másik kereskedőnél is igaz. Egyébként tegnap írtam 2-nek is, de eddig még nem válaszoltak.
Hihi Látom rád is vár ezután az a hálás feladat, hogy levakard a blokk, és a kipuff elejéről a ráégett mocskot Na ez az egyik fő ok, amiért pláne úúútálom az esőt MIkor fogkefével vakarom a motor elejét, meg ronggyal, meg vááááá
Amiről én tudok, az nyíregyházán volt, a Motor-Mánia nevű kereskedőnél.
Egy záhonyi barátom vette meg. Az előző tulajnak nem volt elég szabad ideje használni.
A tankon van valami kis karcolás, de alig látszik (Én észre sem vettem) és nincs javítva sem.
Kapott hozzá gyári bukócsövet, és gyári kézvédőt. Nagyon megérte. Megkapta az összes papírját, minden eredeti számlát, szervízkönyvet. Majdnem 2 milla volt újonnan.
Ha 11.- i volt a feladás, akkor valószínűleg nem egyrőlbeszélünk, mert ezt a 10. hó elején vette a cimbora. Akkor még van esélyed!
Az tuti! Nem véletlenül adják kedvezménnyel a kereskedők a tavalyi modellt... Nem véletlenül volt annyi a Hyosung, amennyi... De ha az ember használni szeretné, akkor jóljárt, elvégre azért vesszük, nem eladni....
Ami nem kár, az még nem haszon!
Esetleg megmérné nekem valaki a hátsó gumi felületét.
HEIDENAU Márkára lennék kiváncsi, Keresztbe tapadási zónára lennék kiváncsi.
Össze hasonlitás a Bridgestone-al.
Kősziiiiii.
Igen - ez egész addig müködik amig OLCSÓ boltba vagyunk.....
De nem kell messzire menni.
Ma megjött a kis RC kopter.......4500ft-ért vettem
Ugyan ezt egy másik bolt 7990-ért árulja.
A csókát meg is kérdeztem hogy mi ez? mire simán közölte hogy Ő árulja és tőle veszik....
És ez nem egyedi!
A kollegám a nagybani vásárol egy boltnak...... tőle is tudom hogy milyen haszonnal dolgoznak a vidéki boltok.....
ÉS? Ez nem jelent semmit, hiszen a nagybani kereskedőnek is rajta van ám a haszna!
A Bankok valami 7%-ot szednek le........de a kereskedő legalább 20%al dolgozik......
Szóval ebből azt akarom kihozni, hogy lehet hogy bukna 7%-ot, de ez simán bejönne azon, hogy egy nap nem 20.000ft-ot árult hanem mondjuk 200.000-at..........hiszen mint írom azért kártyával az ember sokkal szabadabb, és nem kell szórakoznia gyüjtögetéssel.
Én legalábbis ilyen kapitalista hívő vagyok. esSOnak is ezt irtam.
Jelenleg van 30 ropi a túrára.....még kell egy 50-70......
Igen ám, de mi van ha beütt valami?
szóval Én vásárlásnál HK párti vagyok....hiszen olyan ütemben fizetem vissza amilyenbe akarom.....
PL ezért jó az akciós cuccoknál.....
mikor van akció?hónap végén.....mikor nincs pénzed? hónap végén....
Vagyis simán megveheted a cuccot és fizunál visszateszed a pénzt
Ez így igaz. De mit akarsz leíeratni? Mindenre van nyomtatvány aminek neve is van: adásvételi, számla, bevételi bizonylat, foglaló, előleg stb
esSO: ne gondold, hogy mindenki olvassa az email-jeit, és hogy nem siklik el egy-egy érdeklődés felett. (kollégám venni AKART gst a Hollósnál, és pont lesz@rták a fejét, egyáltalán nem foglalkoztak vele. Ő ment az asztalt verni, hogy ő motort akar VENNI) Szerintem igaza van Blue-nak abban, h sokkal hatékonyabb, ha rájuk csörögsz és nyaggatod őket. Szerintem valamilyen szinten TE vagy kiszolgáltatva azzal, hogy motort akarsz venni és be akarod számíttatni a géped. Nekik sokkal egyszerűbb szóban foglalkozni az üggyel, mint írásban. A másik, amit javalonék, hogy ha esetleg szóban megbeszélsz valamit egy üzletkötővel, akkor mindenképpen kérd meg, h ezt írásban is rögzítse és küldje el a mailcímedre, nehogy aztán meglepetés érjen.
Ha meg nagyobb összegért akarsz vásárolni, akkor jobb is ha átgondolod mégegyszer míg hazamész pénzért
Piran meg ugyi már Európa! Mi még csak mondjuk.
Ez tudom hogy öreg hiba - de sajnos az hogy van valakinek egy website-ja még nem jelenti hogy foglalkozik e vele.
A legutolsó eset pl a lányom lovastábora........minden szép, jó - azt kiderült hogy semmi gond, mert már 8 évestől lehet menni (a weben 10 volt meghatározva)....csak még nem frissitették az oldalt (1,5 éve)
Szóval levelekre ne várj. Idehaza még nincsenek átálva arra a bótosok, hogy ONLINE legyen naprakész minden......
De ugye nem is várhatod el addig, amig pl nem tudsz egy HOLLÓSnál kártyávl fizetni
Én ezt szajkózom 5 éve.
Az embereknek odaadják már brahira a hitelkártyát. Simán eltudnál menni venni bukót, ruhát....stb pl mikor akciós, és vagy visszateszed fizunál a pénzt, vagy 1-2-3-4 hónap alatt......
DE! nem tudsz mit csinálni, mert nem fgadják ela kártyát!
Adonyban pl 1db boltban lehet csak vásárolni kártyával......ÉS EZ VÁROS?
Mikor elmentünk Piranba, ott ugye vásárolgattam.....még a legutolsó kis kerámiaboltba is lehett kártyával fizetni!
kereskedőkkel ne emailez, hanem
1., telefon
2., személyesen
Én is maileztem már jópár kereskedővel ebből eddig a Hollós reagált csak pár napon belül.....ez se azonal! A többitől még annyi se jött, hogy k@pd be vazzzze....
Amugy becserélésnél tényleg ne ragadj le 1-nél, hisz lehet, hogy Ő specc pont szarul számítja be......
AJÁNLOM! Nagyon jó!
De nézd meg , hogy a mocid elbírja e a plusz 40W-ot, nehogy szétnyomd a generátort
vki használ markolatfűtést a motorján? ha igen irna róla nekem tapasztalatokat ill hogy mennyibe kerül ez
Grat a géphez!
Egy záhonyi barátom vette meg. Az előző tulajnak nem volt elég szabad ideje használni.
A tankon van valami kis karcolás, de alig látszik (Én észre sem vettem) és nincs javítva sem.
Kapott hozzá gyári bukócsövet, és gyári kézvédőt. Nagyon megérte. Megkapta az összes papírját, minden eredeti számlát, szervízkönyvet. Majdnem 2 milla volt újonnan.
Ha 11.- i volt a feladás, akkor valószínűleg nem egyrőlbeszélünk, mert ezt a 10. hó elején vette a cimbora. Akkor még van esélyed!
Képek:
Nem hiába? Fekete az igazi motor vagy ez csak véletlenül fekete?
esSO! Látod!
Be kől cserélni...... azt elhozni egy másikat.
Hivd fel NTibit és mesél részleteket