Meghát sajnos volt egy esésem hétvégén, így kicsit tartok most a motorozástól. Amúgy vizsga előtt mindig sikerült megcsinálnom, csak akkor sajna nem úgy jött össze.
ÁdÁm
Most biztos azt kérdezhetik mi lehet az a motor
Ha hirtelen kérdenéd hányan vágnák egyből milyen moci van az adatlapodon?
Egyszerre csak egy dologra tudunk figyelni-ám azt alaposan. Nem tehetünk róla, ilyenek a gének
Hát az olyan volt hogy van az a 8 méteres folyosó amibe 8 másodpercet kell eltölteni tehát 1 m/sec. Én meg sajna le tettem a lábam és így intettek is hogy ennyi volt..
Üdv Mindenkinek: ÁdÁm
pusi úgy szám. tech téren nincs vele bajom. De a mérnők szakma az úgy oan nem teccik. Még van 3évem gondolkodni szóval nem vok elkésve. Ha bár még a motoros rendőr szakma sem rossz nem??
Sziasztok!
Bocs, a látványtól még köszönni is elfelejtettem!
Látom pörgött a fórum rendesen, szerintem nem is nagyon tudom visszaolvasni az elmúlt pár napot.
Tybee: Hogy sikerült Ádámnak a vizsga?
ÁdÁm
Mikor lesz a következő forduló?
Alakod példakép majd minden fórumon megforduló GSR tulajnak (a közös guruláson látott kép alapján
Ha hirtelen kérdenéd hányan vágnák egyből milyen moci van az adatlapodon?
Egyszerre csak egy dologra tudunk figyelni-ám azt alaposan. Nem tehetünk róla, ilyenek a gének
Hát az olyan volt hogy van az a 8 méteres folyosó amibe 8 másodpercet kell eltölteni tehát 1 m/sec. Én meg sajna le tettem a lábam és így intettek is hogy ennyi volt..
Üdv Mindenkinek: ÁdÁm
Mi történt?
Ne szerelmesedjetek belém!
Én már nem tudok szerelmes lenni senkibe, kivéve majd a motoromat!
Bocs, a látványtól még köszönni is elfelejtettem!
Látom pörgött a fórum rendesen, szerintem nem is nagyon tudom visszaolvasni az elmúlt pár napot.
Tybee: Hogy sikerült Ádámnak a vizsga?
Eddig is népszerű voltál tisztelt férfikollgáim között, ám ezek után...
Mindenki beléjed lesz szerelmesedve