!
- Nagycenk mellett, Ilona-majorban. (Mellesleg a szentmiklósi rendezvény látogatását a barátom sem támogatja...
)
hidd el hogy egy túragépnek elég jó a 98 LE,főleg ha nyomatékra ugyan azt tudja mint az 1200as Bandit!!!A kerekezésről annyit hogy szépen kiemeli kuplungolás nélkül az elejét,még 2ben is tudott meglepetést okozni ezen a téren!vedd csak meg,jó kis Naked bike!
Nekem a GSR jött be nagyon, már az első fotó óta!
Szerintem senki nem bánta meg, hogy GSR-t vett, sőt!A GSR a kategóriájában a legjobb, nézd csak meg a technikai adatokat!
Csáó mindenkinek szóval holnap kunmadaras. Nekem még nincs motorom de a hónapban akarom megrendelni de ez nem zavar mert autóval is ott tudok lenni. mondjuk nem az igazi de ami késik nem múlik. Remélem rengeteg GSR lesz lent még menet közbet csak egyszer láttam. Ezek a borsodi emberek nem tudják mitől döglik a légy. Lenne egy viszonylag hülye vagy nem hülye kérdésem. Akinek már be van jártva a motorja attől kérdezném hogy elég az a 98 ló? Gázból megy kerékre a motor? Volt már aki kihúzta végre a mocit?
Meg 20%!
Azt ugye levonom, akkor sokat fog bukni rajta
A srác úgy határozott, hogy elad mindent, szerintem ami érdekes lehet az a ruhája, egy Alpinestar 2 részes bőrruha. Nekem azt mondta 110e-ert oda adja, a ruha bolti ára 230e körül mozog. Nem sokat használta, az esésénél se ett semmi balja, ugyanis 40-nel ment mikor ledobta a Yamaha
az 1000 szervizt sem érte még meg,nagyon balga az ember!
még sosem volt még motorja,meg nem is az ő világa ez!
holnapra megkérdezem neked ha elérem!20%ot kérek mind az eladótól,mind a vevőtől!kereskedő vérem van bocsi!
KYKEE
lehet hogy irogatnak ezt-azt,de senki nem tesztelte 1 hétnél tovább!vagy igen?!most 1hónapos és még mindig nem tudok betelni vele,mert még mindig tud újat mutatni!elöször én is Hornetet akartam,de közben megjelent az A MOTOR,ami kevesebb idő alatt nagyobb sikernek és tiszteletnek fog örvendezni!
vagy inkább beszéljünk már jelen időben!de ha csak a topicból indulok ki már az is a tényeket közli!és ti hornetesek burkolt fikázásba kezdtetek hogy leplezzétek az irigységeteket!Teljes mértékben tiszteletben tartom a Hornetet,ne hogy félre érts!szereintem ha most választhatnál egy új GSR,vagy egy új HORNET között,akkor TE is AZ ELSŐT választanád!de szúrj nyakba
ha nem igy van!de akkor emberölést követsz el,mert hazudsz magadnak is!ne vedd sértésnek,nem kötekedek!a Hornetnek ilyen sok idő kellett hogy bizonyitson?
a legmélyebb pillangószelepes tisztelettel:GSR KYKEE
Üdv HIDInek is!