!Holnap topic,de addig is CBR600RRLevi folytatja helyettem mert sztahanovista!üdv GSR
Szerintem ebben a szétszort,bizalmatlan,fullego,beteg világban jó egy olyan csapatba tartozni ahol az emberek még több tisztelettel vannak a társaik iránt,egyenlő arányban legyen az nő vagy férfi!mindenkinek kell egy fix pont ahol biztonságban és barátok,márkatársak között érzi jól magát!kinek ez,kinek az!én sem tartom óvodásnak azt aki modellvasutakat,terepasztalokat épit akár 38 évesen!Persze jöhet bárki,nincs kihúzás mert én GSRes vagyok,te meg takarodj!
Rossz az aki rosszra gondol!
Parlamentben lévök példát vehetnének rólunk,hogy mekkora az összetartás!
csapatban ülnek és még is kiszo**tnak minket,na ezt viszont én nem értem,de ne politizáljunk!Várunk szeretettel,teletankal B.almádiban,hogy legyen bőven együtt gyüjteni a km-eket.üdv KYKEE
Nagyon köszi elöre is.Kykee
merre motoroztál illyen szorgalmasan hogy 325km?
ha már meg van a hitel akkor max 1 hét!a klán alapitásra biztosan oda fogsz érni,várunk szeretettel!kitartást üdvb Kykee
Szasz Steve!Már 2487km!
hamarosan beérlek,igaz nem verseny!
mi ott leszünk 10re Almádiban,mivel hogy ott is lakunk!
utána járok még a felvonulási időpontnak!az oklevéllel nincs emmi baj,hozz nekem is egy KYKEE névreszóló alapitótagosat!
Eddig is nagyon teccet a motor de most hogy már a hangját is hallottam rájötem hogy ilyen lessz az első nagyobb motorom
mivan már a retró képekkel??
hama hama küld föl őket, kíváncsian várjuk, szeretnénk már jókat fetrengeni