Nekem nem volt jó időszakom az elmúlt pár évben.... talán amióta a GSR megvan,azóta talán egy kicsit kiereszthettem a gőzt néha,de most ezen legyen túl a kiscsajszi,és onnan már ok lessz
Pitykónak van ilyenje,,,szereti és azt mondolja,hogy jó sisak lenni ez
Egyébként múlthét szerdán jött velem szembe,,,MOTORRAL,ködben mint az állat,,,ment pestre dolgozni
fent sem vagyok!
semmi ilyen ismerkedős portálon,,,csak az MSNen szoktam irogatni,,,hotmailom meg nincs is...de rajtad kívűl még megköszöntöttek egy páran, ,,de te voltál az első
ez természetes ,így van rendjén , biztos rendben lesz minden , csak erős legyél főleg előtte , 1- nyanyóka tanácsa aki már felnevelt 2-lányt és , én is büszke vagyok rájuk
HI. Jobbulást a kislányodnak, vigyázz rá. Különben mi ,,hülye,, szülők mégjobban tudunk izgulni. A fiamat amikor vakbéllel műtőtték
végig úgyéreztem magam minthe jól gyomronvágtak volna.
vagy a CARBON?
Egyébként múlthét szerdán jött velem szembe,,,MOTORRAL,ködben mint az állat,,,ment pestre dolgozni
HJC-HQ1 CARBON
ezek milyenek?
hallotatok róla, vagy volt ilyen valakinek közületek?
semmi ilyen ismerkedős portálon,,,csak az MSNen szoktam irogatni,,,hotmailom meg nincs is...de rajtad kívűl még megköszöntöttek egy páran,
Figyelmeztetések – Windows Live Calendar
nordizka@hotmail.com,
Figyelmeztetés érkezett a következő rendszerből: Windows Live Calendar létrehozta: a Windows Live figyelmeztetések szolgáltatás
Finkenzeller Krisztián születésnapja
2009. november 24.
1 nap
További részletek
Tiszta apja
CSak most nagyon be vagyok parázva miatta,de remélem ok lessz minden,és persze Ő nem láthatja mennyire aggódom......
végig úgyéreztem magam minthe jól gyomronvágtak volna.