Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nem volt jó időszakom az elmúlt pár évben.... talán amióta a GSR megvan,azóta talán egy kicsit kiereszthettem a gőzt néha,de most ezen legyen túl a kiscsajszi,és onnan már ok lessz
mi most vettünk HJC-t az FG15-öt. nagyon csendes ! ár-érték arányban jó sapka a HJC sztem
az FG-15?
vagy a CARBON?
Pitykónak van ilyenje,,,szereti és azt mondolja,hogy jó sisak lenni ez
Egyébként múlthét szerdán jött velem szembe,,,MOTORRAL,ködben mint az állat,,,ment pestre dolgozni
ki sem töltőttem,,majd este korrigálom,,köszi,hogy szóltál
HJC-FG-15
HJC-HQ1 CARBON
ezek milyenek?
hallotatok róla, vagy volt ilyen valakinek közületek?
pedig ez msn adat miatt gyütt
fent sem vagyok!
semmi ilyen ismerkedős portálon,,,csak az MSNen szoktam irogatni,,,hotmailom meg nincs is...de rajtad kívűl még megköszöntöttek egy páran, ,,de te voltál az első
... akkor ezt miért kaptam tegnap

Figyelmeztetések – Windows Live Calendar

nordizka@hotmail.com,
Figyelmeztetés érkezett a következő rendszerből: Windows Live Calendar létrehozta: a Windows Live figyelmeztetések szolgáltatás

Finkenzeller Krisztián születésnapja

2009. november 24.
1 nap
További részletek
Amikor nálam jó,akkor te szenvdsz,ha neked jó akkor meg én szívok csőstül?hogy van ez? nem lehetne már ezt felfüggeszteni egy 25 évre?
haggyad má szegényt, oda kellett elbújni a pad alá, mert a fater biztos ráment a szendójára
Mobilos szindróma,,,ha egyszer beindúl a szopás akkor az megy rendesen
nem mondom,jól összefirkálta a padot
Tiszta apja
Köszönöm, köszönjük
efharisto poli!
Gekko!Jobbulást a pici lánynak
Perastika já tin koriszu.
ez természetes ,így van rendjén , biztos rendben lesz minden , csak erős legyél főleg előtte , 1- nyanyóka tanácsa aki már felnevelt 2-lányt és , én is büszke vagyok rájuk
Köszíííííííííí!
CSak most nagyon be vagyok parázva miatta,de remélem ok lessz minden,és persze Ő nem láthatja mennyire aggódom......
nagyon szép kislány , hát erre büszke is lehetsz
Köszi Pityu! és mobilárat meg azért nem mondtam mert már akkor sűrűsödött az élet körülöttem... de szerencsére a "közveszélyesKáj" nyomta az infót
HI. Jobbulást a kislányodnak, vigyázz rá. Különben mi ,,hülye,, szülők mégjobban tudunk izgulni. A fiamat amikor vakbéllel műtőtték
végig úgyéreztem magam minthe jól gyomronvágtak volna.
Az első sulinap után,hazafelé