hát én csak azt tudom mondani h ezerszer jobb mint a 120ezres AGV GP Pro. sztem nagyon megéri. yoshis ezredesnél tökéletesnek tűnt ... meg a bódisos GSR-nél is
Hali!
FG14 qrva zajos kupak,az FG15 az csendesebb,de nem volt alkalmam kipróbizni.........persze a zajosság függ a kipu frekijétől is.... a Zsozsimura GSR en,az úgy berezonáltatja az FG14 emet,hogy nagyon,ha leveszed a bukót,és anélkül mész,akkor csendesebb,és ezt nem túlzásból írtam..... állítólag a kompozit anyag keménysége miatt rezonál akkorát,ha thermoplasztik anyagú bukót teszek fel,az sokkal csöndesebb ez esetben.....
A Schuberth S1 az egyik legcsöndesebb kupak,de a Zyozyimura azt is átkiabálja rendesen
A kéthetenkénti keddi vacsora átkerül új időpontra, ami legközelebb november 28 án Szombatok kerül megrendezésre ill. elfogyasztásra 19 órától.
Helyszín: Bicske Korona Étterem és Pizza Faló ( itt ni )
Mindenkit várunk szeretettel, külön meghívást senki nem kap még Gekkó sem
Barátnőket v barátokat nem otthon felejteni.
1. fndi + a csajom
2, Grkrisz , Csuporka
3,nopara+noparáné
4,
5,
6,
7,
8,
9,
10,
De 80-ért nagyon jó vétel a Carbon.
köszi a véleményt!
hát persze erre hogy nem gondoltam......
....istenem egyszer kettéütöm azt a hitvány punnyadt testedet......
FG14 qrva zajos kupak,az FG15 az csendesebb,de nem volt alkalmam kipróbizni.........persze a zajosság függ a kipu frekijétől is....
A Schuberth S1 az egyik legcsöndesebb kupak,de a Zyozyimura azt is átkiabálja rendesen