Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem, tényleg nem.... az a baj hogy a 60-80-100ezer forintos ruha átalakitása is annyiba kerül mint a 300ezer forintosé.....
neked mennyiért csinálja +
de köszi
az nem semmi annyiért inkább veszek a dzsekit
itten vagyuk heeeee.....
most értem haza, illetve már voltam boltban, a kicsiért a bölibe, stb....
zoli, megkérdeztem neked a ruhát, 45-60ezer közt van az hogy kétrészesre megcsinálják.....
hol vannak a Ceglédi emberek
szia mindenki!
Köszönöm fndi!
Suzuki Gsr hímzést ha NAGYON SZÉPEN KÉRLEK tudsz szerezni?
milyen rendes vagyok
Alap jackit,- olyan mint egy nagyon jó minőségü joggingfölső,- tudok hozni kinzről, de: egy csomagban 4 db. van.
M, L, XL, XXL. De nem túl nagy méretezés. Én 108 kg vagyok és nem volt rám jó a XXL! Minmdenki másnak jó volt a méret!
A himzést utólag, itthon varrattam rá!
Tehát, ha szeretnél, akkor süsd el a másik 3 db.-ot, Suzukis haveroknak. Arra mást is hímezhetek, pl.: Gsx-R, Bandit, stb.!
Ez az utsó megjegyzésed ővön aluli volt!

Még a Goffris is!
Ha már nincs neked akkor KITŐL SZEREZZEK? Most kérjem meg őket hogy készítsenek róla fotót arról ami már nincs!
azért nem szóltunk mert nem böfögött senki hogy jönne
különben meg Abdul felirta hogy gurul és akinek van kedve az csatlakozzon basztatok jelentkezni, ilyenkor meg mindegyik reklamál

pedig a Gofris is nyitva volt
Kalocsán él egy kedves barátom, neki van Szeliden a SZITTYÓ tér mellett egy kis nyaralója. Kibérelhetnénk egy hétre, vagy hétvégére és ott ellehetnénk!
Főzés, mosdás megoldott lenne. Valahogy, meg elférnénk!
Nekem nincs, mert elajándékoztam az összeset, de fndi, Gekko, Gino, Grkrisz befotózhatják neked az övékét!
Ha megkéred Őket! Nagyon szépen!
Rizla kék, hátán és a bal mellén himzés.
Maci! Már Te is a vérem szívod? Nemelég nekem Para?
Egyébként a Szelidi tavat nem javaslom, mert Szeliden a főteret is SZITTYÓ térnek hívják!
Képzeld el, ha a GSR Klán a GSR Hyco Klubbal karöltve beállít oda!
5 Perc sem telik el és kitiltanak minket onnan örökre!
Aztán hiába veszed elő a flepnit, Te sem mehetsz oda többet!
Nagyon SZÉPEN?Oké!Nagyon nagyon NAGYON ÉS MEGINT NAGYON SZÉPEN KÉRLEK!Milyen dzseki lenne?
Csatlakozom az előttem szólóhoz,- bár ez tőlem igen szokatlan,- mert nem szóltak, hogy mennek és így gurulás helyett melóznom kellett! Pedig van téli motorosruhám, sőt még az újjam sem bibis!
Sziasztok! Ha valakit érdekel, van egy gyári nagy GSR komplett fejidomom. Bontatlan, karcmentes. A 2006-os szürke GSR szín. Új ára 73 ezer a Suzuki oldalán. Féláron el lehet vinni.
Jó éjt . ,
Szeretném megkérni a tegnapi Velencézős motorosok közül azokat , akik hyco-s pólót hordanak /két pusti/, hogy nem fogazva , finoman szopjanak le ! , ,