Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gekko!
Holnap bent vagy a kv-zoo ba Átmennék délelőtt a prop tech-es hanganyagért
Szasztok
Szeretem azt a hülye klikkesedő fejedet! (Na jó,nem is hülye ...csak úgy néz ki .... de csak messziről ........de tényleg ...nem olyan gáz ........bizony isten......... )
klikkesedünk,klikkesedünk
Hmm.... msn mi?
Na jó na...csak viccűtem
msn
és mennyi az annyi ami mini
hát ennél tényleg volt már jobb. köszi
Engem mindenki utál,,,minek írtam volna
a vittem az egy erős kifejezés,,,inkábbfaltó falig koppantam a folyosón és közben meg holtponton tartottam a káveszintet a bögre szájánál
ezt te honnan tudod?te is itt voltzál? ?hopp mit kerestél itt,,,,mondjad csak?
Te nem hitted azt ,hogy valaki is utál,azért nem írtalak oda,de ha szeretnéd.....
Duplikált látással vitted Anikónak a KV t az ágyba? Akkor 2 Anikónak vitted
engem kihagytál?
Hogy én egy ebihalfejű büdös olvasztott fos vagyok,de nagyon jól áll nekem hogy csúnya vagyok a boiler testemmel,ami a hombár ,deellenben nem kis fejemet hurcolja,,,vagy valami ilyesmi
az ám!
Mottó:
"I don't vant to change the World........
I don't vant the World to change me!"
"Written by Ozzy Osbourne"
Drága! 115.500 Huf lenne Bronz,és fekete színek vannak magyar garosban,tudom van más szín is ,de azok ázsiai és eu garosok,vagyis nem kóser
Peace
Sziasztok! nagyon berugtam reggel 7kor még duplikált volt a látásom ,de akkor is igy van ez jól,ugye Gekko?!

eá öö,eá öööé bodottá,háááááá,mitulát báti hotta

én tudok jóárosított minit!
diliház van ma inkább megyek ebédelni
ma csak ez van,nincs pussz mert elkapjátok a bacikat
Megnézem,és írom íziben!
Lélekben Veled vagyunk egy páran
Hali csaj e!
szia !
N97 mini-t hogyé tudsz (újat vagy nagyon friss karcmentest )
káj ! te is mondhatsz vmit
köszike
Jó reggelt!

Nincs netem otthon,ezért nem írkálok este,délután befejezem a melót,és koccanok haza,oszt ott meg nincs netem per pill,a mobilnetem is megadta magát De olvasom a történéseket!

-Nopara: az nem titkolódzás volt,hanem a pár db kép mellé a magyarázat(nem tehetek róla ha nem mindenki értette meg ),az időszűke miatt,mert én munkaidőben nyomom,és nem mindig van idő a bőbeszédre(még szerencse hogy nem annyira genyó a főnök )

-Jocee: Te meg nálam az év kellemes csalódása vagy,és ezt majd ha személyesen talizunk,akkor elmondom miért és amikor gondban voltam a Vaterázással,azonnal jött a kérdés Felőled: "Megvegyem Neked faszi?"úgy,hogy nem is találkoztunk még személyesen!Ritka az ilyen ember, és én meg nem vagyok felejtős muki,tehát Köszönöm,

-Henti: Te meg ne köpköggyé bazeg!
Most nehogy fölkapd a vizet,de tudnod kell,hogy nem szabad pöködni sem hátra,sem arcra moré!
És meghatóak a szavaid,és REMÉLEM HOGY MEGLESSZ MIELŐBB A HŐN(na tessék,már megen a melegség ) ÁHÍTOTT GSR ed!
Szívből kívánom! És igaz hogy néha skizofrén vonásokat sejtetsz,de szerintem arany szíved van!

Köszönöm
nekem nem.még a holnap hátra van de nem olyan biztos mert 11-re megyek doktor nénihez ma