Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van ser is,
háát nem árt......
+ omlós Kacsa,,,,,,,,,,,,
itt vaok,de nem sokáig ,menek haza iziben
sör nincs?
vagy mézes vilmis pálesz?

a hézagolókat vissza kell rakni?
azért mert hagytad magad!nyerjél kis buzi ,,,,erre gondoltál
KÖSZÖNÖM!
Tényleg.....Te mikor jársz erre? Budaörs...ha erre vet az út,akkor gyere be egy KV ra, (de van tea is,vagy Kappucsinó )
haggyadmá,,,,ja én alsószarfalva királya a simsonosok között,,,,,hogyan lennék én,,,körbemotoroztál idén,mint a szarra szálló légy a szart
mi újság?megy a Gekko művek
Szerintem is ,na kulturálisan nyomjátok a vakert Pustik!
nem mertem,mert tuti beszarok visszafelé féluton,,,,,azt a kocsi sárvédőjébe kapaszkodni hajnalban szakadó hóesésben,eléggé szétfagyott volna kis picsácskám,,,még görögben elment,meleg volt.....tényleg,most jut eszembe,odaszartam a görögöknek
mindig is így beszéltem,most elengedtem magam,,,,,,,,, és kemíny vok mint a másnapos kutyaszar
a kormány-rögzitő csavarok (4db) leszedése után, már pikk-pakk az egész.... a kormány csapágy-anyánál vigyázz a sorrendre, vannek benne hézagoló-rögzítő lemezek, nem mindegy milyen sorrendben teszed vissza.....amugy sztem fél óra az egész mutatvány.... mármint szétszerelni......
a festés pár ezer ft... nem egy nagy tétel, és 1 nap alatt kész van.....
megen kezdik a egymásszopkodást...
ez nagyon LFP-s szagú szövegelés,,, ebből itt baléhé lesz,ha továbbra is így beszélsz
ne hazudj
azz igggen! Te keminy vagy nagyon,én KV nélkül még gyalog sem tudok.......
Te vagy a KIRÁLY!
bár csak úgy tudnék motorozni,mint a NOPARA
na!rendelés leadva,24.-én hatalmas hallé zabálás,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Ja!,és kapjátok be a tököm
ja,csak te,,,,és milyen nagyok?meg hol vannak a nagyok?mondjuk a PARA az az,,nagyon állatul motorozik,,,,,szarrá alázott engem idén,,,,ő a legjobb