Há,ma hív az egyik haver,hogy eladta a K6 grafit színű gsrjét,1.260.000-ért 14000kmmel ,,,mióta fent van a hírdetése,nyár óta ez volt az első,aki hívta,de vitte is.....
Vasárnap lesz valami pizzázás?
Andrettire gondoltam. Én megyek. Külön senkinek nem küldök aranykeretes meghívót!
Bitter Sanyi macsakvírussal lebetegedett, nem jön, marad a puszta hülyülés és magunk.
miattam,,,hagy szóljon,,,Ő prototípus,perszehogy nem gyengül,,,ha már egyszer bemutató darab volt a kutyulim,az tui hogy jól össze van rakva és pasztőrözött,de ultrán ám,,,,,,kajak nyers erő,,,én csak azt látom hogy mintha erősödne az edzés barátocskáim,a rendszeres edzés,,,a sok keró kigyúrta a "swárzeneggeresre"a kutyulimat
Be kell vallanom, néha szivesen kivégeznélek, de ettől gyakrabban tartalak a barátomlak, néha szivesen elfelejtenélek, degyakrabban órákat, napokat átbeszélgetnék veled, nem tudlak hová tenni,talán nem ismertelek meg még, de szeretlek Te langyi gsr, elkurtam gsm szervizes
Há,ma hív az egyik haver,hogy eladta a K6 grafit színű gsrjét,1.260.000-ért 14000kmmel
nézem az oldalt és jobboldalon elösször a kufár reklámja, alatta meg a Gekkó -é
Andrettire gondoltam. Én megyek. Külön senkinek nem küldök aranykeretes meghívót!
Bitter Sanyi macsakvírussal lebetegedett, nem jön, marad a puszta hülyülés és magunk.
Bütyköljétek a vasakat! Jön a TAVASZ! CSak várni kell még egy picit!
GSR
lássuk mit tud
Köszi.
Tavaszig mi lesz veled
Mi a pálya