Kár, hogy nem tudtál velünk jönni Kunmadárra!
Pedig még volt egy szabad helyünk...
Tiszteletbeli tagunk eddíg csak egy van: Rece a Yamahával!
Még az esőt is megúsztuk. Én épp beálltam a garázsba amikor leszakadt egy marha nagy eső! Egyszer már lehet szerencsém is. Nem? Ma meglepően kevesen voltak Kunmadáron, pedig az idő is jó volt. Május 1.-én legalább 5-ször ennyien voltak a szakadó esőben. Ki érti ezt?
Már csak a Rece hiányzott! Menet közben jól megtaláltuk a közös tempót, úgyhogy tényleg öröm volt a motorozás!
, én délután a motorfelállítgatást gyakoroltam (szivacsszőnyegre fektetett motorral
), mert féltem tőle, hogy nem megy egyedül
. Most már meg van a technika
.
Erre, én, Mr. Bean II., elkezdtem kéztörlővel még frissiben letörölni. Aztán fémes hangra lettem figyelmes......Én barom állat, a kezemben tartottam a kulcsot törlés közben, így két helyen is összekarcoltam a tankot.....LEHET GRATULÁLNI!!!
ára: 1.700 eFt
Mert egy GSRes gazdija van!
ha éhes vagy akkor menj a Mekibe!
én sosem káromkodtam neked!
KYKEE
Örülök, hogy jól sikerült a túra, és megúsztátok eső nélkül. Nálunk egész délelőtt gyatra idő volt, záporokkal. Kunmadarasra nekem még korai lett volna elmennem, először szeretnék jól megismerkedni a motorral. Délután mentem is egy kicsit. 80 km-t elhagyott részeken a városban, kanyarok, bedöntés, fék stb. Egyre jobban megy, de azért még mindig nem az igazi. Mindegy, gyakorlat teszi a mestert. Kimentem a városból is, 2-szer is 8000-ig pörgettem (rövid ideig), mert kicsit későn váltottam, illetve egyszer eljutottam előzésnél 140-ig. Tényleg nem veszi észre az ember, hogy már hol tart a fordulatszámmérő.
Mivel itt délelőtt rossz idő volt, ezért aztán kimentem délelőtt a rokonokkal a bécsi Louis Gigastore-ba (kocsival
Még két nap a hétvégéből, motorozzunk tovább!
P.P