Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ilyenre gondoltam.hetente van legalább 2 db.itthon már vagy 20 van sárga,fekete,fehér,kék,zöld,kinek mi tetszik http://www.vatera.hu/20_litere...
látod,ez eszembe sem jutott
nemáá....... habár ittt felmelegszik majd
na megjöttem meghoztam a hideget
Jó estét!
Grkrisz: Még nincs,de meglessz,ha lessz
fndi:
Veszett kutya? még nem.
Az az igazság, hogy ismerve a csapatunkat nem leszünk sokan többnapos túrára, szóval lehet mjus lesz az a június.
Maci!
A motorozz.hu - TÚRÁK-nál kiírtam egyet 2010 május 21 - 23 -ra. Ez lassúbb lesz, mert hónaljszárítóval is jönnek. 90 110 km/h. Asszonyokkal!
A GSR Klánnak egy másik időpontot keresni kell.mert az asszonyok nélkül kéne menni. Lenygelben van a "veszett kutya", találkoztál más vele?
Megyek haza, holnap leszek gépnél.
Sapi készül!
most hívtak, úgy néz ki február 1. új meló.... de ez még titok
Oldklu, nekem jó a június.
Satyekot hogyan tudnék kapni?
nekem kell amennyi van, ha vastag a fala....
na majd este visszatérünk rá na de most már megyek tényleg mert elkésem és akkor nincs prémium
ha unatkozol jöhezsz hozzánk is úgy is szalad a ház
hun vótááá eddig?én meg csak unatkozom...már csilli-villi az egész ház is,unalmamban takarítottam.most meg mehetek dolgozni de sebaj,utána 2 napig itthon leszek
nekem 2db
kimaradt a ki
ja,majdnem elfelejtettem:nem kell valakinek 25 literes műanyag kanna?van több is,nem kell rajta összeveszni.fertőtlenítőszer volt benne de van mosva
ha mindenki alszik akkóóó én meg megyek dógozni
Hétvégén is alszol!?
Azért már látnám azt a "Matyó" képedet, meg az anyáét is!
Nekem vége ennek az évnek. (Munkailag)
Most már bármit mondtok, ott a helyem.
Szívesen!
Mandaringyó? Mikor és hová mehetek érte?
ez aztán gyors villámlátogatás volt
Jó éjt . ,
Köszönjük a sapkákat Kufár úr ! , ,
Szép hangszórók .
Elintézted már a kérésemet ? Meghalsz pusti , ha nem lesz anyának punimobilja ! ,