Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Morgen all!
Oldklu, csak érdeklődtem, mivel írtad hogy jár nekem a sapka, és küldjem el a címemet Pü-ben. Nénikémet biztos nem fogom küldeni .
a motor az mindenki aki igényli a saját motorjának a fényképe legyen ott,,,,,,,szóval hamar bazd oda az enyémet,mert mecsapom a pofazacskód és beteszem a KÁJman képemet
tökkéletes szia haverbari
na akkor már csak matrica formájában kéne nyomtatni....meg le kéne forditani,mi a szöveg
igen,te térdelsz és ha nem szopsz,akkor levágom a fejed
ezt remélem nem "kopirájtoztátok" le,mert akkor én ki is nyomtatom,és kiteszem a istállóba hejj!
Káj pici korában már akkor csak a hátsó kerék volt használva
igy jó lesz te fakkju?
Ez a Kájgyerök csak ilyen seggszuális képeket tud feltenni?
nagyon úgy tűnik
Gutten Neked is!
Ez most mi? Szopásra kényszeríti a szerencsétlent?
ezt valaki át tudná szerkeszteni,hogy a Suzuki logó piros és az embélma kék , és a kross motor helyet egy GSR legyen

én ehhez tök béna vagyok
guttentag faszikáim.....

Sziasztok!
Mi van te herztolvaj
Szépjóreggelt!
Ratyii? nemáá,ezt eddig nem is tudtam Róla
1kilo
Gratula!
Igen kultúráltan néz ki!
Súly: ?
Franyókám! Csak annak jár sapka, akikkel együtt gurulúnk! Azt ki kell érdemelni rendszeres SZEMÉLYES megjelenéssel! A nénikédet ne küld el magad helyett, csak ha szőke és elmúlt 18 éves, de akkor nekünk kell sapka!
Wesett Kutya = előszőr 1/4-ig málnaszörp sűrítmény, majd Wodka Wyborowa a tetejéig és 3 csepp Tebasco szósz utánna, még belecseppentve!
Midezt egyszerre, azonnal szabadkézzel deönteni a gigába!
I. Fertőtlenít
II. Tiszticcsa az agyad
III. Táncikálás az étterem közepén kigombolt ingben!
Ellenjavallat nem volt,- eddig!
jóóó reggelt de jó volt hogy végre nem a telefon ébresztett hanem addig aludtam ameddig én akarok éppen tépem a hajam mert nem tudok időpontot kérni a dokihoz most visszakapom...mert én sem szoktam felvenni a telefont ha nincs kedvem dolgozni
hopp egy puki