Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó napot
én lemegyek ma beröffröff egy kicsit a vasat.... minden héten 3-4x beinditom, és üzemmelegre melegítem, aztán várok kicsit és visszatakargatom....
én a mocikámat elástam tavaszig elő nem veszem, mert a fél házat szét kell szednem hogy ki birjam tolni
nem sajna
Zoli!
Én benne lennék egy "csapat" gokartozásban is!
Persze, ha motorral is ráengednének a pályára!
mizi tesa?
pihi van, nem dolgozol?
csá tesa
jó reggelt....
Az ébredésedhez!
Motorolni kéne:
Ki kéne bérelni valamilyen kicsit fűtött gyárcsarnokot és ott egy pályát tüzni! Ügyességizni lehetne, szerintem valamelyik rendőr oktatót el is tudnám csalni!
Persze, most bárhova odajutni, nem akármi teljesítmény lenne!
(Mármint berakni a vasakat a Nopara és a Gr buszaikba!)
jó reggelt
Jó Reggelt Mindenkinek, meg GrKrisnek, meg Gekkonak!

Az előző üzenetbenn mellékelt képen nem egy hangképző eszköz,- azaz "duda",- látható, hanem egy hölgyek kebléhez gyermekáldás és enyhe perverz játékok alkalmával alkalmazott mellszívó lázható! Gr, amennyiben felszereli kétkerekű járművére eme eszközt, vegye figyelembe annak az anatómiai átlagkebel magassághoz való beállítását! (Szerelési kézikönyv, 5. oldal, második bekezdés.)
Jó éjt
Cső bari,és köszi!
Apakomplekszuss? jesszus,eddig csak skizoid paranoja vót a diaknózis,bazz,ez egyre rosszabb lessz? a picsába mindég csak a rosszhirekmán
Tényleg megyek! Szia holnap!
Buzi!
Na megyek megyek aludni, úgy látom Gekko is már az LFP-ben kezelteti az apakomplexusát. Jó éjt mindenki!
Jó éjt és jobbulást!
na én megyek mert holnap még meló,meg szarul vagyok de nagyon
Úgy látom Gekko vannak akik csak kukkolnak minket! Szia Nyanyóka!
mondd ki nyugodtan,nagy lány vagyok már akció van náluk,mi?akkóóó jobb hogy nem szólt
A baltás gyilkos meggyilkolta szegény boltajtaját, aztán a vitrinét, és elragadta a mobilokat!
Szia 'Nyanyóka'