Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemmááá,gecisokanvótak, SIGNOMI!
én nem voltam és nem is vagyok szervező. csak felírtam h kinek mikor lenne jó mert már többször felmerült a kérdés. de a buli érdeklődés hiányában elmarad.
Jó éjt . ,
Jól visszahívtál . , ,
Jó szervező vagy , ha nem érdekel .
Én nem leszök,a családdal utazunk a családho Jó mulatást vazze!
miattam is akkor lesz amikor jól esik mert nem foglalkozom vele
Szia ! Inkább ez mint a Kykke-é .
Szia ! Miattunk akkor lesz a buli amikor jól esik , nem tudunk menni egyik nap sem , családozós program lesz hétvégén .
Hello mindenki ! Szia Gino .
Köszi Krisz!
Ekkora,és ilyen szép ajándékot még sose kaptam
Sziasztok!

Akarok most venni emelőt.De melyik jobb az emelőszemes vagy a gumis,vagy tök mindegy?!
én bármikor hisztizhetek nőből vagyok
HI Dzedu. Az adatlapot töltsd ki. Fiam 167 én 172. Ezek a komoly testmagasságok. Simán jó a motor. Üléssmagasság 785 mm.
Sziasztok.
Mindnyájatoknak és kedves családotoknak is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog Új Évet kivánok.
Valamint a jövő évre is balesetmentes jó tempójú motorozást.
Sziasztok.
Nagyon jó ez a pálya... én benne vagyok, de előre szólok, gokartban jobb vagyok, mint motorozásban.
Ne hisztizz!
Mi lenne, ha 27-én délután 5 körül találkoznánk és akkor mindenki hazaér időben, aki másnap dolgozik?...
fogjuk rá
bár te már nagy előnyben vagy mert az enyémet még midig nem főzték ki pedig már 19-én le lett szállitva a megfelelő helyre
Aztán meg karácsony ,,,a 42 üveg pálinkából már csak 10 van ,,,,,,kibaszottúl párolog

Te nálad minden okés?
Szia FNDI bari! Igen,túl ,egy liter pálinkát bevertem,,,,,alig bírtam beszélni,,,de holnap folytatódik,mert a lányom 10 éves ,,,,Őt is megünneplem

szasz szülinapos
túl élted a szülinapot
én havonta egyszer, mert anya nem szereti a kipufüstöt a lakásban