Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Késő,már megsértődtem!
csak boldog és szent meg ilyesmit akartam kívánni! Apukádékat is puusszantom, te kis Tourette szindrómás!
Boldog Ünnepeket!
Jó volt "beszélgetni"
Most monnyhatod mit akaroltá,mert itt vagyok....vagy ez nem tartozik másra?.... akkkor is irhatod,senki sincs itt rajtunk kívül,letiplizett a sok (_:?ÁÉKÉLMÁKL? : _:M?ÁÉJL)ez is csúnya volt,nagyon!
Kikapcsoltam a mobilt elinduláskor,nem ok hogy állandójan csörög,itt meg a roaming kerülne vagyonba,inkább net
Na jó,lelépek mint .....nem lehet vulgárisat használni...akkor nem tok kommunikálni,de látom nem is kell,mert mindenki letiplizett,bizti nefürgyöttem le,és átmegy a szag a neten,és nembírják,ésmostmegsértődtem volna,de nem teszem mert ez most csúnya volt!
Hívtalak este, de nem voltál elérhetô! Nem roamingolsz ugye?!
Vége a barbizásnak?
Ott és akkor és úgy beszélek ,ahogy jön,hisz szólásszabaccság vón ,vagy mi a pajessz?
Megmentetted a bandát az erőszakos szexualizálásomtól!
Karácsony alkalmából!
Ez nem az LFP! Itt ne beszélj csúnyán karácsonykor!
Hejj ,ha most eltűnik mindenki,akkómindenkitmegbaszokkarácsonyravalótekintr
ettel!
Mit ölelkeztek itt már? Nektek is Barbit hozott a Jézuska? Akkó mostmán értem ezt a hirtelen meleget....
Beléd is
Hmm...Barbie.... .......
Szia
Szalámálejku!
Szia Mester! Boldog karácsonyt neked is!
......Ja bocsesz török te muzulmán vagy ugye?

Ez milyen
Alkesz karácsonyfája
A szoknyájából egy gombnyomásra tündérszárny lesz! Beszarás milyen jó! Szia Henti!
Most megint eltûnök ragasztani az autópályára a 3 millió db matricát (köcsög kínaiak dolgoztatnak)!
morgen
Még a favonat oké , de a barbie ? ! , , ,
Milyen kutyát ?
De hüje vagy Krisz
Szia Totor