Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Évadzáró iszogatás december 27-én, délután 5 órai kezdettel, Stexben. Eddigi résztvevők:
1. Abdul
2. Baripeti
3. Syrus
4. Tomassa
5. Hisztis Hoi
6. Maci
7.
morgen....
jóóó reggelt irány kocsinézőbe most már aztán tényleg veszek valamit
Évadzáró iszogatás december 27-én, délután 5 órai kezdettel, Stexben. Eddigi résztvevők:
1. Abdul
2. Baripeti
3. Syrus
4. Tomassa
5. Hisztis Hoi (?)
6. Maci
7.
Telefon elhagyás? A sok bulizás mi?

1. Abdul
2. Baripeti
3. Syrus
4. Tomassa
5. Hisztis Hoi (?)
6.

Holnap lefoglalom az asztalt, jöjjön aki tud. Inni kötelező!
Szia!
5 év hát nem kis idő Ha az ötöt évre értetted
Szevasz MINDENKI! Nem tudok visszaolvasni ennyi lemaradást, szégyenlem is magam rendesen!
Köszönöm az üzit Abdul! Igyekszem mindenképp csatlakozni egy piáláshoz!
No meg egy kérés! SENKINEK nincs meg a száma, mert elhagytam a telóm, ezért kérnék pár számot tőletek!

Fndi! Itt a motorod segge a nappalimban 2 hónapja! Csörgess meg, mert a te számod sincs meg!

Üdv mindenkinek!
Mentem alukálni,sziasztok!
Szega!
Én csak ötöt gondolkodtam mire megvettem a jelenlegit!
Rosszul csináltam,túl sokat gondolkodtam
Én is egy évet vártam mire megszereztem a jelenlegi páromat :)
Nemszabad elkapkodni
, Jól látod, mi is így gondoljuk, már hárman vagyunk
hát magunk közt ugye én is másra vágyom mint ami van. de most annak örülök ami van és tudom h egyszer meg úgyis bejönnek a dolgok
Persze, Én küzdős tipus vagyok, amit akarok idővel megszerzem magamnak
Örülök, h a velünk eggyütt érzök zászlóvivője vagy
egy kis türelem az álmokba belefér
Szia Hoji !
Nem adtuk fel, elnapoltuk! Jelenleg mind aketten így látjuk jónak! Az én motoromat most nehéz jól eladni, nem azért adnám el, metr egy lelakott szar, hanem..., nem díjjazom a 8- 8huszas ajállatokat, ettől nekem többet ér tehát marad!
szia henti ! mi történt ne adjátok fel ilyen könnyen
Sziasztok!
Mizujs skacok? Mindenki ráállt már a karácsonyra?
Én még melózok nagyban ...
Jóestét mindenkinek
Gekko, sajnálom a történteket,újabb gödör, idén már asokadik, nem irigyellek!
Stex móka, kihagyom... sajna! Túl karácsony lesz nállunk,megasztán nagyon rám fog férni a pihi a szilveszteri malacvásár előtt! Higgyétek el nagyon szivesen veletek tartanék, de apihit el kell osztanom és karácsonykor rengeteg a +hívás!
Más! A kárörvendők nagy örömére (csak vicc), és a velünk együtt érzők számára sajnálattal tudatjuk, h jövőre is SV-skéntkell magatok közt tudnotok , öröm az ürömben, Para tesa viszont GSR-es marad!
Naggyából ennyit a 3 nap kihagyásról!
sztem meg nem tudom mi a baj majd nálam okosabbak megfejtik ha jól tudom 2006 óta december 26-a környékén volt az évzáró vacsi és a létszám mindig elérte a 10-et legalább ...
Üdv! Meglevegöztettem a kicsikét!
Első sorban Gekkónak!

a leggyorsabb gekkó
, , , ,
szerintem nem az érdeklődés hiánya a baj,hanem sokan nem lesznek otthon,családdal lesznek stb.mint pl én