Igaz ez??? Mert 130nál én még semmit nem éreztem. Köszi a bárorító szavakat és elnézést, hogy belerondítok itt a szervezkedésetekbe. Lehet h egy pár hónap múlva én is csatlakoznék majd a klánhoz
3.Káptalanfüred-Vöröskő étterem kisebb adagok a megszokottnál,de jó a hely és jól főznek!4.B.almádi-Halásztanya a találkozási ponttól 150m-re GYALOG
mindenhol sokan lesznek és lehet hogy várni kell!vagy ne együnk csak 1
De akkor mi lesz Ivecoslacával meg Dodyval?
Ebbe a kategóriába is viszi a 245???
Na jó nme ez a lényeg. Hornettel még nem mentem, nem is lesz rá lehetőségem. GSR nagyon bejött. 3 hét múlva viszem a motoromat h nézzék meg mennyit ér és aztán születik csak döntés.
a Stevenek sem meg nekem sem voltak eddig
mint A HORNET!
Kykee
hogy értetted azt hogy Kykee után szabadon öblögetés?reggel van lassan fog az agyam!elég sok minden történt!Pénteken egyik spanom elcsapott egy özet 140nél,de mellete állt az őrangyala és agyrézkódáson meg zúzodásokon kivűl nem lett baja!aztán vittem a kórházba 22:40re
mindenkinek balmenközt kivánok!MÁR CSAK 5 NAP!
Kis pihehők, hogy a zsibadt hátsód is megnyugszik
. Szerintem jó ötlet, bár a kedvenceim Talma, Rossi még nem tudják hogy rosz motoron mennek a futamokon
de oda 1 napra nem érdemes menni!
Péndek délután, vagy legrosszabb esetben szombaton kell menni. Attól függően, hogy mennyire akarja terhelni az ember a pénztálcáját, vagyis az ez időmérőt is meg akarja nézni, vagy csak a versenyt.
), csak kicsit más, határozottabban kell kezelni, mint eleinte. A lánc tényleg meglazult egy kicsit, de már szervízig kibírja. Én is Castrol teflonos spayt használok.
)
Most fuss,rohanj és vegyél egyet!Ha én ezt a Topicot olvasnám úgy hogy nem lenne GSRem valószinüleg már késziteném elő a kötelet,hogy mikről maradok le ill. ki!Gondolkodás nélkül lógatnám föl magam!
HIDI NE KÁRÖRVENDJ!