De remélem nincs harag.
Tehát oda kell nafta, senki se mondja nekem, hogy a gépe tök gazdaságosan fogyaszt, de van, hogy is írtad... megvan van vonóerő, van benne kraft és megy mint az állat!
Szerintem Ago(sztini) igen jól ért ahhoz amit csinál, mindig naprakész és szerintem eléggé tájékozott, nem hinném, hogy bármi is elkerülné a figyelmét annak érdekében, hogy minél jobbat kihozzon a vasadból! Mielőtt megkérdeznéd, nem, nem fűz semmi érdek Agohoz és nem is szorul ő rá arra, hogy megvédjem, mert nem kell! Ami pedig azt illeti, ha jól értettelek, nem hinném, hogy te az elsők között voltál, illetve előtted nem csinált már párat Ago!?
Már bocs, de szerintem kicsit sokat okoskodol', de érdekes az én első telóm nem fossa úgy az olajat, hogy már a féktárcsákra folyna.
Az meg, hogy most milyen, ahhoz képest amit Ago beállított neked, valószínű tévedsz és még mindig utánam vagy lóerő és nyomaték szempontjából
, na persze ez nem verseny és engem "nem érdekel" kinek milyen a vasa, lényeg az enyém rendben legyen!
Említetted a fogyasztást 6,5 meg 7 literek, hát tudod, ha te ezt ennyire számolgatod akkor nem is tudom minek van alattad egy ilyen nagyvas...?
Honda Lead keveset fogyaszt!
Amint megjön viszem nehogy megint lába keljen
Egy szóval sem beszéltem a gyári beállításról!?
Ami pedig a tempót illeti, lehet húzni neki, de ésszel, ellenben mindig úgy közlekedni, hogy 6 liter körül fogyasszon, nos nem tudnék. Inkább robogózzatok, az keveset fogyaszt!
Amúgy szeretem a kanyargós utakat is, járok ilyeneken sűrűn!
Az viszont tény, hogy ha tojás gázzal közlekedsz amolyan öregtatásan, akkor ehet 5,5-6 liter között. De hát ki tudja megállni, hogy ne húzza ennek az erőműnek?
De ugye nincs harag?!
Holgi