Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Ma mentem egy pici kört. Fasza lett minden. Úgylátszik nem rontottam el semmit.
Normális utcai használatnál nagyon sokára kell valamit is állítani rajtuk....ha mégis akkor az utal a nem normális használatra...
Azért ellenőriztük mi is csak most,mert minek bolygatni.Nagy eltérésekről egyik GSX-en sem olvastam még semmilyen fórumon eddig.
Valószínű,hogy középértékre rakják,mert azzal te is találkozhattál,hogy amíg a boltokban 5 századonként vehetsz méreteket,addig az első állítású motorokon 1 századokkal találkozol.Ezt a Karu mutatta meg,bár két egyforma v.tengely sincs,de azért csak el kell érjenek valami célt
Vagy csökken de az biztos
Hát, aki még nem szedett szét gyári új 0km-es motort az ezt nem tudhatja csak valószínüsítheti, hogy középértékre vannak gyárilag állítva........addig amíg a tűrésben benne van nem nagyon kell bolygatni...szerintem......a legtöbb gépműhelyben pl. úgy tartják, hogy még ha 5 századdal ki is megy a tűrésből azzal még nem foglalkoznak, persze ezek autókat csinálnak, de azoknál is kb ilyen a hézag....
Bakker, ha mindenki ilyen kicsiket mér, akkor én lehet, hogy szét se szedem az enyémet 24 ezer km-rel.
Elvileg a szelephézag az növekszik ugye?
Az István azt mondta,hogy a tűrés0.10-0.20 és 0.20-0.30 akkor gondolom,0.15-0.25.
De,és sokat ügyködtem rajta főleg azóta a szépítkezésben.Hó végén nehogy szó érje a ház elejét
Teged egy kepen sem latni dolgozni, pedig szerintem a kepeket sem te csinaltad!
Szia! Mik a gyári értékek?
Ó akkor bocsi!
Mondjuk nem Neked hanem Rosinak írtam, de így is jó......ezek az eltérések vagy nem 22000-re vagy nem túrázós használatra utalnak...
Viking1,

Szerintem engem láttál! Szép idő volt.
Nem is azért van hogy széthajtsam
Abszolút nem! Tavaly vettem 22.000Km-el és én inkább olyan light-osan szoktam motorozni. Az előző tulaj egy középkorú szuzuki szalonos túrázós fickó volt. Hát nem tudom. Amúgy ezek az értékek.
1h. 2h. 3h. 4h.
K. 0.24 - 0.25 0.27 - 0.28 0.27 - 0.25 0.27 - 0.24
SZ. 0.13 - 0.12 0.14 - 0.16 0.16 - 0.14 0.16 - 0.17
Gondolom nem nagyon volt tiltáson a gép....
Nekem kicsivel rosszabb eredmények lettek 22.500-nál.
Ez nagyon rendben van!
Ma láttam délután egy kéket a Hősök terén.
Legközelebb 75e-nél nézem meg,és akkor vissza is állítunk mindent gyárira most még nem bántjuk.
Meglettek a képek
Ma én is szétszedtem a vasat (de majd ki rakja össze?) Szelephézagot ellenőriztünk a 6.évben 50ezer kilóméternél.Plusz minusz 1 század eltérést mértünk. Fotókat majd melékelem mihely kibírom csalogatni a gépből
OK. Jelentkezem.
Sziasztok! Szép idő volt ma!