Úgy látszik az egynégyes tulajok eléggé szófukar emberkék.
Persze az is lehet azért nem írnak a fórumokba mert állandóan motoroznak!
Nem igazán mentettem le az oldalak címét, csak a képeket…
Történhetet ez azért mert az elöző gazdi a rendszám alatt megkurtította sárvédőt. Mielött az olvasóban felmerülne a kérdés , az esőruha ekkor még hírből sem volt ismeretes , kedvünk sem volt megállni szerbia és korrupt bulgária területén.
Bizony a külseje alatt , kicsit elrejtve , van egy két esti túlórában összecsapott alkatrész , melyekre egy kicsit nagyobb gondot fordítva emelni lehet még a motor fényét.
Ezek talán egy felületesebb szemlélőnek fel sem tünnek, de az igényesebb esetleg elismerően bolint, mert a részletkben rejlenek az igazán nagy dolgok. De ezek az apróságok nem borítják azt az összhatást amit tervezője megálmodott.
Egy-két apró részleten lehet javítani (pl. a lámpa lapos üvege helyett egy domborúval jobban mutat, egy kis plexi a műszerek elé-fölé, indexek átalakítása, amit még esztétika alatt el lehet sütni), de ennyi. Tudom, hogy szubjektív dolog, de szerintem a régebbi, két trombitás az egyik legszebb túramotor, ami valaha is készült (csupa fém, minimális műanyag...).
(...egy kicsit nem figyelek oda....)
tavaly ősszel vettem egy robogót :-), aztán rájöttem, hogy kell motorozni. Lett utána decemberben egy 650-es kawa enduróm, most ezek mellé lesz a gsx, hogy ne csak a városban, ill. erdőben mehessek :-)