Nehany eve erre en magam mondtam volna, hogy nem teljesen igaz, de azota mar valtoznak az idok. Egy regebbi sportmotorbol epitett streetfighter - az elozoek szerint ugye - mindenben jobb, mint egy nakedbike, egy kivetellel: messze nem olyan fordulekony. Nincs meg benne az, amitol tulajdonkeppen naked a naked: a megfelelo sulyelosztas es vazgeometria. Regebben mentem egy leg-olajos 750-bol epitett streetfighterrel es meglepett, hogy mennyire nem akar kanyarodni a Z 750-hez kepest. A Z kanyarkedve osztalyokkal jobb volt. Viszont ez manapsag mar egyre kevesbe igaz, mert egyre konnyebb, rovidebb es fordulekonyabb (szinte versenymotor) sportmocikat gyartanak. Ha ezekre feldobsz egy krossz kormanyt, jo esellyel megkozelited a vele egyenerteku naked fordulekonysagat - es ugye minden masban jobb eredmenyt kapsz. K3-at probaltam krossz kormannyal, az mar egeszen jo volt. A K5 meg ugye meg fordulekonyabb eleve. Es ott aztan az ero veled van, nem ugy mint a Z 750-nel.
MOTOR_FAN: Az egesznek az a lenyege, hogy a naked bikeok mindig a sportgepekbol oroklik a technikat, de mindig ki van hagyva beloluk a lenyeg: a draga finom alkatreszek. A blokkot is direkt elbasszak bennuk. Nyilvan nem fognak 1M-val kevesebbert ugyanolyan motort adni neked, mint a sportgep. A formavilaggal szoktak az ember szivet megdobogtatni. Kis tulzassal a naked bike azoknak valo, akik villogni szeretnek a motorral. A sportmotor meg azoknak, akik motorozni (is
Sedu! Volt egy fasza pezsgoszinu ZX-10 Z000 fejidommal, asszem Te linkelted par eve. Nincs meg a kep? Nekem megvan, majd felteszem, csak itt a meloban nincs. Az tenyleg fasza!