ezzel azt hiszem azóta is a második vagy,mert ha jól tudom egy teljesen gyári zx9 egy 650kilos pilotával az első!
versenyzést.
Mennyit szívtam mögöttetek. A leáttételezés miatt az enyém 2 machnál már elfogyott. De legalább amikor én azt mondtam, hogy "átugrom" bármelyik kocsit, akkor az úgy is volt.
de azért azt ne felejtsük el hogy sem a te, sem a Lencsés Dani motorjában nem gyári blokk volt, de ettől függetlenül kurva jól mentek!
Még le is fényképeztem Madarason...
karate mi gyorsul le mit (erről mesélhetnék én is:ZX kupa 2008:ZX 9-el én, Vida Tibi eladó Zx 10 2006-ja ellen a célegyenesben a vevő jelöltjével,aki mögül a célrarából kifordulva, mellé értem kigyorsításon és nem hagyott le az egyenesben a Hringen versenyen.)
(+10kg ruha)
,vékony hengerfej tömítéssel (gyári 3 rétegből 2 eldobva-ezt nem szabadott volna,utólag kiderült),leáttételezve.
Persze végre megvertem.
Pred pontosítok:9-es el szoptam nyomatékgyorsuláson (4-5-6000-es fordulatokról indulva.Majdnem sírtam,bár akkor még csak 156 Le volt főtengelyen "kalkulálva",de azt hittem a Le az minden.Hengerfejmunka után 168 főteng,talán ez segített a magas fordulaton.
Másik sztori 10-es ellen Hringen célrarában 2-esben magas fordulaton történt.Ja és úgy emlékszem köridőben a 10-es hasonló volt hozzám.Legjobbam 2,09 volt,akkor 1 éve pályáztam.Bocs tévedtem 2007 volt akkor nem 2008.A verseny után odajött Balog Jani (DMC volt Kawa importőr) azt mondta:Tomi b..meg egymás mellett mentetek Vida motorjával (Min 180 Le volt keréken) és nem ment el az egyenesben.
Egyébként meg mindet álmodtam
Az ember utólag elismerte hogy a féket húzta közben.