Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét mester!
mivammi?
Második képed az adatlapodon...
Jól tudod!
D211GPből a Dunlop a 190et gyártja a 600/750re.
Túl nagy.
Mi bajod a 190-el?
De úgytudom, csak 190-es van D211GP-ből
Holnap megnézem neked
Az ára 13e Ft lenne. Ha érdekel van Metzeler Racetec párban is...
Cimbora!

A Gixxerpetiét most csináltuk vidéken, amikor lent voltunk...
Ha most nem is, akkor legközelebb csinálok neked egy sablont az enyém mintájára, vagy van valami 5000Ft-os cumó a motorstyling-nál...
Esetleg motoremelő?
Mit kérsz érte?
17.én dolgozom úgyhogy nem biztos h ott leszek!

Viszont Doki kéne nekem is olyan rendszámtartó mint neked! Azt hol csináltattad? Tudsz nekem is szerezni?
Megbocsájtok.
Hello! Nekem van egy Diablo Supercorsa 120/70-es, jó állapotban, közepén még a sütési nyom is látható
Hogy alakul a 6kilós szörnyeteg? Pályásodik?
17.-én én még mindig csak fotós leszek, de a következő táncon már én is ott leszek, ha minden jól megy...
Joe-Z Gpész!

Nincsen 180-as méretű D211 ugy tudom.....csak 190-es...
ÉS van olyan D211 Gp (ha már csak a van ) 180-ba? 190-et nem szívesen pakolnék fel
Mit kezdjek olyan izével?
Még ezt se használom ki ami rajtava.
Olyan kő ami nem kopik csak megy,megy,megy nameg tapad,tapad,tapad.
Na olyant izibe 160/60-ba olcsóba.Nem vok nagyigényű.
Remélem ddt500 nem úgy gondolja, hogy ennek negatív végkimenetele lett volna, mert részemről nincs harag!
Csak felhúzott a dolog....de boccs, ha túl nyers voltam...
Vitázni lehet...

Nincs harag ugye ddt?
Nem személyeskedem bocsi...
De ha valakit nem ismerek és nem ismerem a hátterét a dolgoknak, akkor nem mondom rá azt HOGY AZ NE DUMÁLJON, AKI KIPUFOGÓT VESZ RUHA HELYETT...
Nem vettem volna meg elhiheted, ha tudom, hogy ilyen helyzetbe kerülök...
Egyébként meg volt ruhám is, csak eladtam, mert kinőttem és úgy volt, hogy egyből veszek is, ahogyan meglesz a motor...de nem így alakult...

Csak már kurvára unom, hogy mindenki úgy kérdezi, hogy miért nincs ruhám, mintha valami hülye lennék, aki nem akar venni, mert neki jó a farmer is....és már a tököm tele lett ezzel...

De nincs harag , csak nem akartam ide felnyomni a fórumra a gondjaimat....
Thanks.