Életemben soha nem toltam felszerelt tárcsazárral motort, ezt a gépet 2X is. Persze, hogy kitört egy szép darab belőle. Béna vagyok, ennyi.
Ugye ez lehet a MIL(Malfunction Indicator Lamp) vagy FI(Fault Indicator) hibajelző...
XI. kerület-M0-Isaszeg (haver látogatás) Isaszeg-Rákoscsaba (haver látogatás) Rákoscsaba-Szentendre-Dobogókő-XI. kerület. 11.00-órakkor indultam és 15.20-ra értem haza, pont amikor kezd lemenni a nap és erősen hűlni a levegő, addigra haza értem. Nagyon kellett már ez a kis kiruccanás, hájjal kenegettem magam.
Útközben sok motoros kollégával találkoztam, ment az integetés. Az autósok nagyon meglepődtek ennyi motoros láttán, figyelni is kellett rájuk, mert szokatlan volt nekik a dömping, ráadásul ilyenkor kiszabadulnak az útra a hétvégi vezetők és Ők megsokszorozzák az út közbeni rizikó faktorok számát.
Sokan Fuel injection-nak gondolja a tobbiek meg Fuel Indicator es a Fault Indicator-nak. Szal ki tudja. En az utobbit talalom legjobbnak mert csak akkor vilagit vagy villog ha valami gond van a rendszerben.