A siskot felprobaltam pesten az euromotorban, amugy is dolgom volt pesten szoval nem volt plusz utazas. Megmondtam nekik a tenyallast, hogy kineztem fc moton a sisakot, ott 135, itt 170, ha le tudunk menni 150 ala akkor megveszem nalatok, ha nem akkor csak felprobalnam ha nem gond. Nagyon segitokeszek voltak, mondtak h sajna annyiert nem tudjak odaadna, max 5% engedmeny van, de probaljam fel meg nezzem meg nyugodtan. Cserebe a vegen vettem toluk egy fust plexit mert az jo aron volt (12e). Amugy a merettablazat alapjan is az Mes sisak kellett. Ruhaban meg bujtam a forumokat, merettablazatokat, sokan irtak kulfoldi oldalakon a velemenyeknel h milyen merethez mekkora ruhat vettek. Amugy az alpinestars merettablazata eleg jo. Nekem pl a ketreszes atembol 54es kellett a 185 centimhez meg 92 kilomhoz. Torzsben meg van hely, nekem a hat vall kar resz ami pont passzentos. Ha kornyekbeli vagy irj egy emailt, felhivsz, atjossz makora es szivesen megmutatom a sisakot is meg a ruhat is.
Kérdésem lenne K6 6oo-nál ha az első 16-os /ha jól tudom/ fogaskereket lecserélem 15 fogasra érezhető a változás?