Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép szerva...
a lányoknak...

de a nőknek nm
Nem. Ezek kőkemény motoros arcok. A lányoknak meglehet magyarázni hogy azé' puha hogy ne fájjon.
nm lehet mindenki pályamatyi
Öööö 2?
A legszebb számomra-Firebird
Hányszor is voltál a ringen?
Okés. köszi az iránymutatást.
Köszi.
Az sok. Szipákolj ki belőle első lépésben 0,4-et és onnan mehet szépen lefele amíg nem lesz tökéletes.
Meg jó a hangja is!
Na itt a másik-e... Tudtad, h az új nevem Tevefaló?
Viccesz? Nekem fehér a motorom és nagggyon megy.
Azt speciel tudom, hogy 2,5 körül van benne. Annyira nyomták fel. És betonkemény. Azt nem akarom mondani, hogy előtte nem volt ilyen érzésem... Sosem gondoltam volna, hogy az lehet gond, hogy túlságosan keményre van fújva a guma. Suzuki szervizben mindig belefújtak a gumiba. Azt mondták, hogy kevés van benne.
Ha a piros lámpánál állna mi?
Naaaa azért a Hringen is megálltam a helyem...
Egyedül egy fekete ZX10R evett meg 200 felett a célegyenesben. Amúgy nem menőzök.
Köszi...
Ugyanmár, haccázzal 240-nél kikerülnélek még én is, akár keréken is. "C" módban természetessen.
Ilyeneket én is ismerek. 2,9 egyedül, 3,2 utassal.
ezek az ismerősök csajok ugye?
Hoppá-hoppá. Erre nem is gondoltam. Márminthogy nincs nyomás. Tán azért mert pár ismerősöm szerint minnél keményebb annál jobb.
Jaj ez csak menőzni akar, hogy erősebb a mocija mint a tiétek. Oszt ha kiállna ellenem zokogásban törne ki.
Csak motiválni akartam a fontos feladattal.
Nem de minek eresszen le belőle ha 1 bar van benne és nem csúszik hanem nyeklik-nyaklik. De ha meg 2,2 van benne akkor is felesleges tovább eresztenie.