Én már estem egyet elég nagy tempóval....volt rajtam Full protis ruha és mégis azóta a gerincem bánja....
24 éves létemre úgy szokott fájni a derekam, mint egy 70évesnek.....
Úgyhogy tudom, hogy mennyire fontos a ruha, ezért sem akarok spórolni vele és használtat venni belőle......addig óvatosabban mászkálok, BÁR A MOTOROSKÉNT NEM LEHET SOHA ÓVATOS AZ EMBER! A BAJ HAMAR MEGVAN ÖNHIBÁNKON KÍVÜL IS! De ez most így alakult, nekem is előbb volt eddig mindig egy Dzsekim, mint motorom.......most ez nem így lett....DE PÓTOLOM, addig pedig csak óvatosan!
Én már estem egyet elég nagy tempóval....volt rajtam Full protis ruha és mégis azóta a gerincem bánja....
24 éves létemre úgy szokott fájni a derekam, mint egy 70évesnek.....
Úgyhogy tudom, hogy mennyire fontos a ruha, ezért sem akarok spórolni vele és használtat venni belőle......addig óvatosabban mászkálok, BÁR A MOTOROSKÉNT NEM LEHET SOHA ÓVATOS AZ EMBER! A BAJ HAMAR MEGVAN ÖNHIBÁNKON KÍVÜL IS! De ez most így alakult, nekem is előbb volt eddig mindig egy Dzsekim, mint motorom.......most ez nem így lett....DE PÓTOLOM, addig pedig csak óvatosan!
De sebaj, nemsoká lesz ruha is......lehet, hogy márciusig tudok venni....
Én már sokat kihagytam
Ruha nélkül én nem ülök fel a motorra az tuti, vagy ha nyáron közlekedek akkor csizma, kesztyű, tédvédő, husszú nadrág, és vagy gerincporti, vagy páncél mindig van rajtam..
Volt egy Shox motoros dzsekim, de eladtam, mert kicsi lett....
Ez Magyarország!
Nem akarom használt ruhára költeni a pénzt......130.000Ft-ért egyrészes Berik Fullos ruha van a Superzone-ban, csak most meg a Gixer javításra kellett.
Szia Doki ! Tőlem kaphatsz ruhát.Olyat amilyet kérsz.Lehet választani szőlőkaró, lapátnyél , vagy amivel kéred.Javaslom használtat vegyél. jó, az sem olcsó de véd, aztán ha az aszfalt törölgetésébe kezdenél, nem fogod annyira sajnálni.
Tudja valaki, hol lehet venni tisztító szettet K&N szűrőkhöz? (tisztító foly. + olaj)