Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem volt otthon, amikor csináltam a vidiket......
De, amikor feldobtuk a YOSHI-t, akkor beugrottam a lakásba Anyának szólni, hogy jövünk enni és ekkor hallottuk bentről, hogy Fater húzza neki.....húzza....majd érezhető volt, ahogy a hangja hallatán nála is elgurul a gyógyszer........
Azután kiszóltam neki, hogy az a zakatoló hang azért van, mert 15.000 körül forog és letilt utána az elektronika......
Erre azt mondja.....jó-jó csak azért húztam neki, mert néztem, hogy nem-e durrog vissza, vagy lángol ki.......
AHHHHHHAAMM!
Ha benne marad akkor sem árt semminek és ha kiszeded az se árt semminek. Az exup azért van benne hogyha alacsony fordulaton rátekered a gázt, az exup ilyenkor még nem nyit ki teljesen, így visszatartva a kipufogógázt okoz egy kis teljesítménynövekedést alacsony fordulaton. De ez a gyári rendszerhez lett hangolva, nyitott dobnál ergo felesleges kütyü..
srácok én úgy elhúzok külföldre amint lehet hogy csak na. naogyn fogtok hiányozni:D de a fórum megmarad. meg akkor én majd nem spanyolba járok pályázni hanem haza magyarországra:D:D:D
Jó pénzé én beintek még a libásnak is.
Szia

És ha én nem szedném ki belöle ezt az exup ot akkor az miben tenne kárt ? Vagyis minek a rovására menne ?
Mert ez még is elég nagy elektronika kicsit fura hogy csak egyszerűen dobjam ki belöle és kész csak nem véletlen van benne

Péter
Ma lettün a párommal 5 évesek és van egy nevelt lányom is......tehát nem vagyok egyedül, hogy ugráljak.
És nem akarok külföldre menni.....szeretett szüleimet meg itthon hagyni megöregedni és alig látni.......így is alig találkozunk...
Menj pályabíronak, ott legalább beintesz majd tutisnak, meg kis_salának!
Mennék de mikor fiatal voltam aszondták katonaság kell.Ami gáz mert akkor még nem volt műtve a szemem és 12 dioptriával meg az esett kútba.Ez 15 éve volt azóta a szemem jó katona nem voltam és rendőnek meg már öreg vok.
De rabló vagy politikus még lehetek.
Kistuning aszonta, hogy menjél kamionozni!
Tudom, hogy van ennél rosszab is, de az már nem is élet szerintem, hanem csak szenvedés.....
És sajna most, ha valaki munka nélkül marad, bármikor ilyen sorsra juthat, mert alig lehet munkát találni.....
Semmi sem megy és sok minden becsődöl.....mint nekünk a kocsma, pedig milyen jól ment még 2-3 éve......
Nabazdmeg, mellélőttem
És azt hallotta már, ahogy a Yoshival letiltod a motorod? Add apád e-mail címét, elküldöm neki a sportmotor.hu-n a videót, ahogy NYÚZOD szegény parííípát! De te erről nem tudsz...
Mindig van lehetoseg, ha mashol nem hat kulfoldon. Fiatal vagy, se gyerek, se semmi... Addig lepj amig megteheted.
Menjél rendőrnek
Na abból aztán egyikőnk sem élne meg.... ...max. csak az álmunk teljesülne....
Ennyiőnket biztos nem tartana el....max. ha MotoGP-s srácoknak kellene szállítanunk alkatrészeket.... .....+még ha Tutis kolléga néhány jó tervét szabadalmaztatnánk.....
Szia

Egy Leo Vince dob képet még nem csináltam rolla de pöpec hangja van :)

Köszönöm a sok segítséget :)

Péter
gondolj bele aki minimálbérből él
és elhiszem... a kemény adók...
Tudom, de 110.000 bruttóból, akkor sem lehet normálisan megélni.... még 120-130ból is necces.....
Személy szerint én 60-65 ezret hagyok mindig a postán, ami csak a lakás havi rezsije.....
Hát b@ssszki nagyon rákefélnél nála.......ugyanis szinte mindent megiszik kivéve a BORT...NA AZT RÜHELLI, MÉG AZT IS AKI ISSZA....
Egy kis minőségi pálesszal jobban a szívébe férkőzhetsz....., vagy ha azt mondod, hogy azért nincs fent a rendszám, mert te túl nehéznek tartod és nem akarod, hogy a Szemedfénye mocidat jobban keljen ezáltal terhelned......
A másik, amit rühell HA VALAKI GYILKOLJA A MOTORJÁT......
Ő szerelő szemmel nézi a gépeket, tehát belülről a lelküket......

Konkrétan egyszer voltam vele mocistalin, és egy srác gummát füstölt és vagy 6-7 karika kellett mire befejezte és még ráadásul a fémszál is feltekeredett a fogaskerékre.....a végét már 3.-ban teligázon nyomta..........
Fater megszólalt a végén:
-Na most odamennék hozzá....mefognám....háttal lefektetném az aszfaltra és vagy 10-20 karikát elköröznék vele, majd beraknám egy motorba főtengelynek......
Szar a kereskedelem.ne nyiss boltot ha szeretnél motorozni.Inkább közalkalmazott legyen az ember.Én speciel valami építés előadó lennék vagy ellenőr.És jól hagynám magam megvesztegetni.Sok pénzért.
sztem nyissunk valami motoros boltot..:D igy együtt:D
hidd el ezzel nagyon sokan így vagyunk...van aki még ennyit sem keres...
volt egy kis kihagyás... fórumot illetően...
Én 5-6 pályanaponként cserélem az olajat.
1 pályázás van egyenlőre tervbe. meg gondolom elsőre azért anynira nem fogok szaggatni:D majd tutis mesterrel ott helyszinen megkonzultáljuk
Ismerem...
Doki! Apádnak üzenem, hogy rendszám nélkül járok, bort elfogad? Van egy borom 1720ból...