Na szerencse.Öcsém felült.ment le majd fel az utcában.Érdekes volt az arca mikor visszengedte a gázt kicsit vehemensen.1 ben volt és majdnem beleépítette az aszfaltba.Aszondta marad a motornál.
Nagyon ésszel a gázzal ezknél a bentonkeverőknél.Nem annyit mond hogy uuuuuhhhhhhh hanem megrázza magát.
Így nekem nem kell aggódnom egyenlőre a motor miatt.De már látom a fura csillogást a szemében.
Bár aszondta nem elég csúnya így nem kel neki.Mutattam a speed tripet akkor ez volt a válasz.
sajna ilyenre nem volt lehetősége, inkább a családnak él minthogy magát kényeztese egy motorral. mondjuk van egy 84es simsonja aminek ő az első tulaja. Azzal jár dolgozni
öregapám krosszversenyző volt:D mikor megkaptam első simsonomat mondta hgoy kiviszi az udvarból:D nagykuplunk egykerék.. én meg igy néztem hogy a ház meg a kocsi közötti 1 méteren elkerekezik:D mondtam is neki mivan veled papper:D
enyémnek egy gsxr srad volt az álma 10éve. Mikor még kicsi voltam akkor nem értettem mért lenne neki jó egy motor ami gyors és amiről leesek. Rá 2évre elkezdtem simsonozni aztán 8év alatt idáig süllyedtem viszont fater imádja elcsórálni a gixerem :) mondjuk ő 150fölé nem tekeri az óráját meg ő biztonságosan vezet - öregesebben vagy hogy mondjam(43éves)
Á Vittem egy kört de "megrészegült"... ő még az MZ TS 250-es korszak nayg motorosa volt. elvittem óóóóóvatosan egy körre (60-80 KM/h) és mondtma menjen vele, azt mondta nem-nem
Menjek csak én vele, DE PISZOK ÓÓÓVATOSAN
Sziasztok van egy 4 csavaros gsx-r dobom eladó 1-2 szer használtam nagyon hangos tölcsér van belsejében hangosabb mint dob nélkül!ha valakit érdekel hívjon megegyezünk!
Tudom en hogy fontos hogy a szulokkel/rokonokkal tartsd a kapcsolatot, de manapsag egesz europa 2-3 oran belul elerheto. Hetvegente meg hazamesz. Ugyanaz mintha videken laknanak a szulok.
Ezt csak akkor tudja igazán az ember átérezni, ha a távolság gátat szab a rendszeres találkozásnak, és 2 havonta csak 2-3napra tud hazamenni a szüleihez.
Aki nincs túl jó viszonyba a szüleivel, annak biztosan könnyebb a távolság és a ritka találkozás elviselése, de én IMÁDOM a szüleimet és amikor csak tudok haza megyek meglátogatni őket!
És ahogy elnézem, nekik is hiányzik a MOTORBUZI gyerekük, akiért annyit izgulnak a motrozás miatt....
Nagyon ésszel a gázzal ezknél a bentonkeverőknél.Nem annyit mond hogy uuuuuhhhhhhh hanem megrázza magát.
Így nekem nem kell aggódnom egyenlőre a motor miatt.De már látom a fura csillogást a szemében.
Bár aszondta nem elég csúnya így nem kel neki.Mutattam a speed tripet akkor
Menjek csak én vele, DE PISZOK ÓÓÓVATOSAN
Aki nincs túl jó viszonyba a szüleivel, annak biztosan könnyebb a távolság és a ritka találkozás elviselése, de én IMÁDOM a szüleimet és amikor csak tudok haza megyek meglátogatni őket!
És ahogy elnézem, nekik is hiányzik a MOTORBUZI gyerekük, akiért annyit izgulnak a motrozás miatt....
KU***RA Élvezi