Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csatlakozott egy uj tag. aztán őt faggattam/tuk hogy mi a steisz. veled mi a bré?
sziasztok
csáo joccakát. csak ne hagyj ki sokat mert szar 40 oldalt visszaolvasni
Mi ez a sok hozzászólás?
rendben szolj segitek
most 5fok es borus
lepek majd dumalunk, sziasztok
jolvan. majd ha oda jutok hogy már ittvan de nemtudom felrakni amjd kereslek milyen idő van arra?
megfogtal, nem emlekszem mar ,h van felrakva de megy vmi keresztbe is ami fogta a kat a masik oldalt azt hiszem de nem biztos
nem ugy gondoltam. hanem ugye csak alul van az a 4 csavar ami a katalizátort tartja. de látom hogy összekötő van fenn. csak az a 4 csavar tartja?
nincs, igy gyari, Scorpion
amúgy ez a croissan.t szerü valami ami a kipuffogod ez milyen márka? eléggé tetszik a szememnek. megvan ez fogatva még valami extra helyen?
sokszor olvasgatam a forumot jo a hangulat,talan ennyi gondoltam probalok reszese lenni
Engem senki nem baxogat.Bár lehet azé me szóltam nekik kosba hogy inkább a gixxereseket kéne.Azok birják.
nem mondom ,h lehetetlen csak ,h nagyon nehez munkat talalni
hh csak most jöttél fel erre a fórumra?
az am mint mindenhol
de itt a rend ore legalabb nem baszogat ok nelkul ,mert ahogy elnezem otthon nagyon is ramennek a dologra (rendszam,xenon,kipufogo,stb)
kár, pedíg én nagyon rajta vagyok a kimenésen.
Hogyhogy?Válság?
regen konnyebb volt most mar kevesebb a lehetoseg
volt
mondom "ez mi csinal he"
hosszu ido utan volt az ugy ,h otthon rossz oldalon indultam el es jott velem szembe a kocsi
igazi hazai van ott kint sok munkalehetőség?