- a jobb oldala és takaró elemek, utána a jobb felső plexi fogó és takaró idom is érkezik, tegnap megcsinálták a Bal oldalával a műanyagos melókat ha szerencsénk van ott megússzuk a fényezést, de ott is eltört a kis tartó pöcök. Húh hát 22 év hosszú idő, minden műanyag elem olyan rideg és ezer javítás után olyan fos hogy szóhoz sem jutok. Jobban járt volna a Suzuki ha acél kasznit tesz a motorra komolyan mondom.
És megígértem hogy lecserélem időben, mert az előző tulajdonosnál 3-4 évig állt a motor valószínűleg egy olaj töltettel. NKH oldalán is lekérdeztük a motort, valóban 4-500km került bele 4 év alatt, és olyan koszos, lerakódásos, fekete mindenhol belül a blokk, hogy az szégyen. Szóval most kicsit sűrűbbre veszem a periódusokat.
Az oldalán lévő fekete csíkot már nem találtam eredetit, oda vágattam matricát.
Elég sokat keresgéltem míg meglett a gyári sárga szín. A váz gyárilag valami sötétszürke volt, amiről nem sok infót találtam,így valami feketét kértem a porfestésre, de kaptam valami grafitszürkét, és véletlen kb a gyári szín lett végül így
Egy kis csalás van benne, mert az oldalsó idom aljának feketének kéne lenni, de ezzel nem szórakoztam és csak a hasán lévő idom lett teli fekete, ráadásul ide mattot kértem.
Ráadásul az egész nem stimmel évjáratra (96-tól volt talán sárga), de szerintem ez a legjobb színkombó az RF-ből